A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megmutatjuk, mennyit spórolnak a magyar családok a rezsicsökkentéssel

család konyha főzés
Új rutin lett a közös vacsora elkészítése
Vágólapra másolva!
A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye.
Vágólapra másolva!

Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók miatt egész Európában drasztikusan emelkednek az energiaárak, és energiaválság alakult ki. Egy év alatt az áram ára több mint ötszörösére, a gáz ára több mint hatszorosára emelkedett, és az áremelkedés tovább folytatódik. A magyar lakosság és gazdaság energiaellátásának védelmére - több más országhoz hasonlóan - a magyar kormány is energia-veszélyhelyzetet és hét pontból álló intézkedési tervet hirdetett ki, amely augusztusban lép életbe. A várhatóan tovább emelkedő energiaárak mellett is megvédjük a lakossági rezsicsökkentést.

Európában ez egy egyedülálló segítség, sehol máshol nincs olyan intézkedés, mely a családokat védené az elszabaduló energiaáraktól.

A rezsicsökkentett ár minden magyar családnak biztosított a lakossági átlagfogyasztásig. Ez egy magyar háztartásnak havi 181 101 forint és évi 2 174 829 forint megtakarítást jelent.

A rezsicsökkentésnek köszönhetően ennyit spórolnak a magyar családok a jelenleg ismert piaci árak mellett Forrás: Kormányzati Tájékoztatási Központ
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!