Még a pulóverét és a cipőjét is lerángatta egy férfinek két rabló Pécsett

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Két férfi rátámadt és kirabolt négy embert Baranya megye székhelyén. Az egyiküktől még a pulóvert is elvették. A rendőrök gyorsan elfogták a támadókat.
Vágólapra másolva!

Egy férfi június 8-án hajnalban, Pécs belvárosában odament a rendőrökhöz és elmondta nekik, hogy nem sokkal korábban egy parkolóban volt az ismerőseivel, amikor két férfi rájuk támadt. Pénzt követeltek tőlük. Az egyikükről a cipőt is leszedték, de a pulóverét is megszerezték.

Végül a két támadó 70 ezer forinttal, egy bankkártyával, a kirabolt emberek személyes irataival, egy telefonnal, egy pulóverrel és doboz cigivel elmenekült.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrök a személyleírás alapján gyorsan elfogták a két támadót. Az egyiküknél találtak egy telefont, amit a rablók nem tudtak bekapcsolni.

Nekik viszont sikerült azzal a PIN-kóddal, amit az egyik megtámadott adott meg nekik.

Ezen kívül lefoglaltak még tőlük egy pulóvert és pénzt is. A 26 éves, pécsi férfi és 25 éves, dunaszekcsői társa ellen többek között kifosztás és rablás miatt indított nyomozást a rendőrség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!