Hatalmas dugók lehetnek az M0-son a következő két hétben

Vágólapra másolva!
A következő két hétben garanciális burkolatjavítás, illetve dilatáció javítási munkálatok miatt sávzárásra számíthatnak a közlekedők az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Deák Ferenc Hárosi Duna-hídon - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombaton az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Időszakosan hosszabb menetidővel számolhatnak majd az arra közlekedők. 

Az autóút több szakaszán is zajlanak további karbantartási és javítási munkálatok, így az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya felé, még az M7-es csomópont előtt, az 1-es és a 3-as kilométer között meghibásodott a dilatációs szerkezet, emiatt lezárták a belső és a középső sávot is.

Ez napközben komolyabb torlódásokat okozhat. Javítják a burkolatot az M0-s autóút keleti szektorán is, Vecsés és Gyál között. A 42-es és a 36-os kilométer között, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon lezárták a külső és a leállósávot. 

A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Az M3-as autópálya felé a külső és a leállósáv használható. 

A társaság az autósoknak azt ajánlja, hogy főleg a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban indulás előtt tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk az útvonal megtervezéséhez.

(Címlapi képünk illusztráció!)

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!