Megerőszakoltak egy epöli nőt a saját otthonában

nemi erőszak
A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Hat év börtönbüntetésre ítélt egy férfit az Esztergomi Járásbíróság azért, mert megerőszakolt egy nőt a saját otthonában. A támadó ügyvédje fellebbezett a döntés ellen. 
Vágólapra másolva!

2021. július 8-án 21 óra 30 perc körül egy részeg férfi késsel a kezében bement egy epöli családi házba. A kerítés mellett lévő résen keresztül jutott be az udvarra, aztán a nyitott erkélyajtón át az épületbe. A házban élő nő nagyon megrémült, amikor meglátta a betörőt.

A férfi lenyomta a fotelbe, fojtogatta és maga elé rántotta, majd meztelenül ráfeküdt.

Csak azért nem sikerült megerőszakolnia, mert nagyon részeg volt. Amikor rájött, hogy nem fog menni, elmenekült.

Másnap hajnalban, fél 1- körül viszont visszatért. Az udvarra ugyanúgy jutott be, ahogy pár órával korábban, de ekkor már nem a teraszon próbálkozott. Benyomta a bejárati ajtót, hiába próbálta a nő belülről bezárni. A háziasszony vékony testalkata és legyengült szervezete miatt erre nem volt képes.

Megrángatta a nőt, majd a hátára döntötte, és orális szexre kényszerítette a nőt az akarata ellenére.

Aztán a részeg férfi meztelenül elaludt a kanapé. Annyira erőszakos volt a támadó, hogy a nőnek bevérzett a bal csuklója, ahogy lefogta, a jobb karján pedig több karcolást és vágásszerű sérüléseket hagyott maga után.

illusztráció Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels

Az Esztergomi Járásbíróság a 2022. október 26. napján megtartott előkészítő ülésen, szexuális erőszak bűntette miatt indult ügyben hozott ítéletet egy férfivel szemben. A bíróság a vádlottat 6 év börtönbüntetésre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, azonban az nem jogerős, mivel a vádlott és a védője fellebbezést jelentett be. A támadót végül elfogták és szexuális erőszak vádjával bíró elé állították. Az Esztergomi Járásbíróság mai előkészítő ülésén ítélet hozott.

A döntés értelmében a férfinek 6 évet kell börtönben töltenie és 6 évig a közügyektől is eltiltották.

Az ügyész elfogadta az ítéletet, a férfi és védője viszont fellebbezett, így ez még nem jogerős.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről