Megkéseltek egy férfit Székesfehérváron

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy székesfehérvári férfival szemben.
Vágólapra másolva!
Életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy székesfehérvári férfival szemben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

November 6-án 15 óra után pár perccel jelentették be a rendőrségen, hogy a székesfehérvári Lakatos utcában, az egyik vendéglátóhely hátsó bejáratánál egy férfi minden előzmény nélkül

egy késsel rátámadt egy ott lévő, 20 éves férfira.

A mellkasán, a hasán és a felkarján többször megszúrta, majd elmenekült.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy székesfehérvári férfival szemben. Forrás: Police.hu

A nyomozók néhány órán belül eljutottak ahhoz a 23 éves, székesfehérvári férfihoz, akiről azt gyanították, hogy megtámadta a fiatalt. Elfogták és bevitték a kapitányságra, ahol őrizetbe vették és még a támadás estéjén gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók kezdeményezték letartóztatása indítványozását az ügyészeknél.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!