Brutálisan verte az apját és a lakótársát is egy dunaharaszti férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy dunaharaszti férfi többször is úgy megverte az apját, hogy a férfi majdnem belehalt. Egyszer a lakótársát is megtámadta. Őt is brutálisan megverte. 
Vágólapra másolva!

2020 áprilisában a férfi lakótársa úgy döntött, hogy elköltözik a férfi apjának a házból, mert nem bírta elviselni a férfi viselkedését. Sokat veszekedtek és ezeknek többször verekedés lett a vége. Amikor a lakótárs visszament a házban hagyott holmijaiért, összefutott a férfival, akivel ismét vitatkozni kezdtek.

A férfi megragadta a nyakát és az ágyra lökte, és orrba vágta majd egy közelben lévő ollóval 5 alkalommal is a sértett arca felé szúrt.

Ezekből egy érte el a lakótárs arcát, ami a szeme alatt okozott sebet neki, a többit kivédte. A férfi abbahagyta a verést, az áldozat pedig az utcára menekülve a gyalogosoktól kért segítséget.

Illusztráció Forrás: Photononstop/Guy Bouchet

A támadó férfi korábban segédmunkásként dolgozott, de 2020 második felétől már nem vállalt munkát. Helyette rendszeresen ivott és drogozott.

Ezekre a pénzt munka hiányában az apjától szerezte meg, akinek nem tetszett fia életmódja. Emiatt rendszeresen voltak vitáik.
2021 februárjában az egyik vita odáig fajult apa és fia között, hogy a férfi egy 11 centi pengehosszúságú késsel és egy üveggel támadt a fekvő apjára.

A késsel a teste felé szúrt, de az csak az apa védekező kezét találta el. Az üveggel az arcát ütötte. Végül egy ágy melletti fahasábba ütötte le az apját, aki elájult.

Ezt látva a férfi befejezte a verést és lefeküdt aludni. Reggel az apa másik fia vette észre, hogy mi történt és hívta a mentőket, akik életveszélyes állapotban szállították kórházba a férfit.
Ezt követően áprilisban a bántalmazó férfi részegen feküdt otthon, amikor az apja hazaért. Ekkor felkelt és minden ok nélkül ütni kezdte az apját. A folyamatos ütések miatt az apa kihátrált az udvarra és összeesett.

A fekvő férfit a fia mellkason taposta és háromszor fejbe is rúgta. Az apa még ezek után is megpróbált felállni, de a fia tovább ütötte és rúgta. Végül az apának sikerült elkapnia a fia lábát és a földre rántotta, ahol birkózni kezdtek.

A szomszédok felfigyeltek a hangoskodásra és hívták a rendőrséget. Az apa ismét életveszélyes állapotba került.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség a férfival szemben három rendbeli életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat, amelyek közül a volt lakótárs elleni kísérleti szakban maradt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!