A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Menczer Tamás: A kormány nem ül fel a szlovák külügyminiszter provokációinak

MENCZER Tamás
Cegléd, 2022. október 6. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára beszédet mond a félvezetőket gyártó Infineon Technologies Cegléd Kft. új gyárépületének átadóünnepségén Cegléden 2022. október 6-án. A kormány 6,4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá a 31,9 milliárd forint összértékű beruházáshoz, amellyel 275 új munkahely jön létre. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
A béke pártján álló magyar kormány nem ül fel a szlovák külügyminiszter provokációinak - szögezte le a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára Facebook bejegyzésben.
Vágólapra másolva!

Rastislav Kácerről már sokszor kiderült think thank-vezetőként, nagykövetként és külügyminiszterként is, hogy nem szereti a magyarokat. Ezt Magyarország sajnálja, de tudomásul veszi.

A magyar kormány azonban nem ül fel a provokációra és továbbra is megőrzi a V4 egységét.

A kormányzat mindig a magyar érdekeknek megfelelően cselekszik, a béke pártján áll, azonnali tűzszünetet és békét akar, akkor is, ha Rastislav Kácernek ez nem tetszik - tette hozzá Menczer Tamás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!