Teljes a káosz a Nők Lapjánál

Central Médiacsoport, Varga Zoltán vállalkozó
Vágólapra másolva!
25 év után távozott a Nők Lapja vezérigazgatója. A Varga Zoltán vörösbáró tulajdonában álló lapnál hatalmas a káosz. Ennek egyik oka, hogy Vargát múlt héten különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással gyanúsították meg. 
Vágólapra másolva!

Hatalmas a káosz a Varga Zoltán vörösbáró által tulajdonolt Nők Lapjánál. A legfrisseb információk szerint 25 év után távozott Vékási Andrea, a Central Médiacsoport portfolióigazgatója a vállalattól. A vörösbáróhoz közeli blog, a media1 szerint már meg is van az utódja Vékásinak. Úgy tudják, Pácsonyi Daniella veszi át a helyét.

Nagy a káosz a Varga Zoltán vörösbáró által tulajdonolt Nők Lapjánál Forrás: Central Médiacsoport

Mint arról korábban beszámoltunk, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Varga Zoltánt, a 24.hu-t is kiadó Central Médiacsoport tulajdonosát. Kiderült: hűtlen kezeléssel is gyanúsítják. A 24.hu nevű baloldali propagandaoldalt, több pletykalapot és sok céget birtokló Varga tipikus vörösbáró, aki - mint az őt alaposabban ismerők mondják - arra különösen háklis, ha egykori seftelései miatt régi gúnynevén emlegetik, ami: Trükkös Zotyó. Varga felemelkedésében központi szerepet játszott az állampárt egyik legbefolyásosabb személyének, Hardy Ilonának a személye.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről