Új környezetben folytatódik Ábrahám Róbert Talk44 Podcastje

Vágólapra másolva!
A Late Night Latte egykori műsorvezetője még televíziós műsora végeztével tett egy ígéretet a Karc FM Bezzeg című műsorában Lentulai Krisztián műsorvezetőnek, miszerint pár hónap alatt felépíti az egyik legsikeresebb hazai videós podcast műsort. Az ígéretet úgy tűnik sikerült beváltania Robinak, hiszen a műsora hétről-hétre botrányokat robbantott ki, és rendre az újságok címlapján debütált. A Talk44 podcastje most elérkezett a második évadához, ennek apropóján beszélgettünk most a műsor megálmodójával.
Vágólapra másolva!

Egy ilyen lendületes indítást követően miért került pár hétre pihenőpályára a műsorod?

Nagyon egyszerű oka van. Az indulás előtt a fő szponzorommal olyan konstrukcióban állapodtunk meg, ami lehetővé tette, hogy még a nyáron el tudjunk indulni, és októberre pedig teljesen ki tudjon a műsor teljesedni minden szempontból.

A kiteljesedés alatt mit kell érteni?

Új és végleges stúdiót, személyre szabott véglegesített díszletet, illetve új operatőröket és vágót.

Tehát a tesztüzem élesre vált?

Tökéletes megfogalmazás.

Forrás: Origo

Ha arra kérnélek, hogy az első évadból emelj ki egy kedvenc részt, akkor kit választanál?

Ha a legnagyobb botrányt kellene megneveznem, akkor az egyértelműen a premier adás volt G.W.M szereplésével. Az ott elhangzott mondatok mai napig tematizálják a netes platformokat. A legszerethetőbb Emilio és Tina volt, a legmegdöbbentőbb és egyben a legpozitívabb csalódás pedig Jáksó László a teljesség igénye nélkül.

Mikorra várható az új évad első adása, és kik lesznek a vendégek?

November 20-a körül tervezem, ha nem jön közbe semmi, ami csúszásra ad okot. A vendégek tekintetében pedig némi meglepetést tartogatok az nézők számára. Hozzáteszem nem ez lesz az egyetlen meglepetés mostanság.

Hanem?

Ha minden jól megy, egy másik műsort is bejelentenek a héten, amiben szintén érintett vagyok, de erre majd térjünk vissza akkor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!