Elvágta a barátnője torkát, majd az anyjához menekült a kőbányai pizzás gyilkos

Budapest, 2019. július 31. A temetkezési intézet munkatársai elviszik a X. kerületi Kolozsvári utca egyik lakásában történt gyilkosság áldozatát 2019. július 30-án. A nyomozók megállapították, hogy a nő megölésével Cs. Dániel gyanúsítható megalapozottan. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Mint azt az Origo is megírta, külföldön fogták el azt a férfit, aki 2019-ben Kőbányán kegyetlenül végzett barátnőjével. Édesanyja szerint a fia ártatlan, az asszony szerint fontos bizonyítékokat nem vettek figyelembe a nyomozók, és csak azért menekült ki hozzá Frankfurtba, mert pánika esett - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A kőbányai „pizzás gyilkos" néven elhíresült

Cs. Dániel 2019 júliusában elment barátnője lakására, majd elvágta a gyönyörű lány nyakát.

Előtte még pizzát is rendelt, aztán nyugodtan megvacsorázott. A bíróság első fokon életfogytiglani börtönre ítélte a gyilkost, aki legkorábban 25 év múlva szabadulhat - írta a lap.

Anyja szerint a fia ártatlan, mint mondta

a gyilkos késen találtak olyan DNS-mintát, ami nem a fiától, vagy a barátnőjétől származik,

de ezt a nyomot sosem elemezték.

A temetkezési intézet munkatársai elviszik a X. kerületi Kolozsvári utca egyik lakásában történt gyilkosság áldozatát 2019. július 30-án. A nyomozók megállapították, hogy a nő megölésével Cs. Dániel gyanúsítható megalapozottan Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A fia a gyilkosság napján felhívta őt és azt mondta, valakik megölték Katát, amikor ő is a lakásban tartózkodott. Próbálta megnyugtatni, de borzalmasan zaklatott volt - mondta a lapnak. A fia hozzá akart kijönni, azért hagyta el Magyarországot - állítja a nő.

Az asszony már az elsőfokú tárgyalás alatt szeretett volna vallomást tenni, de nem idézték be a bíróságra.

Reméli, hogy másodfokon elmondhatja a maga verzióját.

A fia ítélethirdetésére azért nem jött el, mert Dániel ezt kérte tőle. A férfi félt, hogy az anyja és a nagymamája nem bírná ki lelkileg, amikor a bíró kihirdeti a verdiktet - írta a lap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!