Ájulásig ütötte megerőszakolt párját egy férfi Pest vármegyében

rendőrautó, bilincs
Vágólapra másolva!
Letartóztatták azt a férfi, aki brutálisan megverte és megerőszakolta a párját úgy, hogy a kisfia is mindent látott. A gyerek könyörgött az apjának, hogy hagyja abba.
Vágólapra másolva!

2023. január 7-én a férfi az utcán a hajánál fogva a földre rántotta, és ütni kezdte az élettársát, akivel 2019 óta élt együtt. Miután többször megütötte a nőt, berángatta egy közeli ház udvarára. Mindennek szemtanúja volt a férfi fia és az édesanyja is, aki felszólította a fiát, hogy hagyja abba. A férfi nem engedelmeskedett.

Megint megverte a nőt, aki ekkor már elvesztette az eszméletét.

Amikor magához tért, a férfi megint megütötte és hazavonszolta. A fia is vele tartott. Miután hazaértek, a férfi folytatta a támadást. Megint megverte az élettársát, és aztán arra kényszerítette, hogy teljesen vetkőzzön le. MIvel a nő erre magától nem volt hajalndó,

erőszakkal letépte a ruháját és a fia szeme láttára megerőszakolta.

Illusztráció Forrás: Police.hu

Az erőszak közben a fiú elfordította a fejét és arra kérte az apját, hogy hagyja abba. A nő a történtek hatására megint elvesztette az eszméletét.

Csak másnap tért magához. Azt mondta az élettársának, hogy elmegy bevásárolni, mert ebédet fog főzni, így tudott megszökni a lakásból.

Január 13-án a nő rokonai hívták a mentőket, akik kórházba vitték a brutális támadás áldozatát. A nő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, de tekintettel a megtámadott testtájékra és az alkalmazott módszerre, fennállt a súlyosabb sérülések bekövetkezésének lehetősége a szakértők szerint. Mivel a férfinél fennállt a szökés, a befolyásolás és a bűnismétlés esélye, a Budapest Környéki Törvényszék bírója a letartóztatása mellett döntött, amit április 2-áig rendelt el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről