Három fa dőlt egy férfire munkavégzés közben Dunaszekcsőn, a helyszínen meghalt

favágó, fa, favágás, fűrész
The Lumberjack working in a forest. Harvest of timber. Firewood as a renewable energy source. Agriculture and forestry theme. People at work.
Vágólapra másolva!
Egy 33 éves férfi meghalt, amikor munka közben 3 fa dőlt rá Dunaszekcsőn. Most két gyereke és párja, Katalin siratja, aki szeretné, ha mindenkihez eljutna a történetük - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Március 20-án, úgy mint azelőtt is bármikor, Zoltán dolgozni indult a Duna-Dráva Nemzeti Park területére. Zoltánt és munkatársait azért bérelték fel, hogy kivágjanak pár fát.

A munkavégzésük közben Zoltánra három fa dőlt rá, amik miatt még a helyszínen meghalt.

„Se védőfelszerelés nem volt rajta, se bejelentve nem volt, ha jól tudom” – mesélte a Borsnak megtörten Katalin, aki abban bízik, hogy jogi segítséget kaphat az ügyben, mert nem szeretné elfogadni azt, ami a párjával történt. Azt szeretné, ha történetük mindenkihez eljutna és ha nem történhetne meg ilyen bárki mással.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Zoltán 2 lány gyermeket nevelt. Katalin elmondása szerint, amikor kiderült, hogy közös gyermeket várnak, Zoltán teljesen megváltozott és mindent megtett azért, hogy ő legyen a legjobb apa a világon.

– mesélte Katalin, aki teljesen összeomlott, miután fény derült a tragédiára.

Ugyan csak az egyik általuk nevelt lánygyermek volt közös, Zoltán mégis sajátjaként nevelte és segítette Katalin másik, már 17 éves gyerekét is.

Zoltán volt a családfenntartó, így Katalin most kétségbeesetten keresi a lehetőségeket, hogy gyerekeit és az állataikat is el tudják látni.

Közben pedig mindent megtesz azért, hogy jogi segítséget kaphasson és megértse, hogy hogyan történhetett meg mindaz, amit Zoltánnak át kellett élnie.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársait is megerősítették a történteket, akiktől azt az információt kapta a Ripost, hogy halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt nyomoz a rendőrség egy 30 éves kozármislenyi férfi ellen, azonban a nyomozás érdekében további információkat nem oszthattak meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről