Vérdíjat tűztek ki a drogos énekesnő fejére az alvilágban

bilincs, rendőrség, illusztráció
illusztráció
Vágólapra másolva!
Lapinformáció szerint az ismert előadóművész, akit tavaly októberben rendőri kísérettel, kábult állapotban, vágásokkal a karján szállítottak kórházba, a felelősségre vonás elkerülésének érdekében ellátja a nyomozókat a dílerekkel kapcsolatos különféle információkkal, sőt, fel is dobott néhányat közülük. Ez azonban az alvilág több nehézsúlyú bűnözőjét is feldühítette, és gyakorlatilag vérdíjat tűztek ki a fejére.
Vágólapra másolva!

"A kábítószeres bűncselekmények miatt az utóbbi időben letartóztatottak között gyakran szóba kerül a művésznő neve. Ez nem meglepő,

Mindenképpen el akarják hallgattatni, súlyos a fenyegetés – árulta el a Blikknek egy bennfentes informátor, aki szerint elsősorban az a négy személy akar bosszút állni rajta, akiket a vallomása alapján kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

Az informátor megerősítette, hogy egyelőre megúszhatja a kábítószerrel visszaélés miatt kiszabható büntetést. Úgynevezett elterelésre kell járnia, amelynek lényege, hogy ha beismeri a könnyű kábítószerezést, illetve részt vesz megelőző-felvilágosító előadásokon, elkerülheti a büntetőeljárás lefolytatását, ilyenformán pedig a büntetést is.

(A címlapi kép illusztráció!)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről