A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNÖzbas Szofi
00:00CselgáncsCatherine Beauchemin-Pinard-Szofi Ozbas
HUNUngvári Attila
13:00CselgáncsMatthias Casse-Attila Ungvari
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Begyógyszerezett drogos késelt meg egy nőt egy budapesti hotelben

Megkéseltek, egy nőt, egy budapesti, hotelben, Budapest, bűncselekmény, hotel, késelés,
Vágólapra másolva!
Életveszélyt okozó testi sértés kísérletével és magánlaksértéssel vádol a Fővárosi Főügyészség egy 37 éves férfit, aki egy ferencvárosi hotelben egy késsel nyakon szúrt egy nőt tavaly.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint 2022. január 3-án a férfi kábítószertől bódult állapotban ért haza egy 9. kerületben lévő, használaton kívüli hotelbe, ahol az élettársával és közös gyermekeikkel együtt lakott. Antidepresszáns gyógyszereket vett be. A sok gyógyszer és a drog hatására a férfi annyira rosszul lett, hogy elvesztette az eszméletét és összeesett a folyosón.

Az élettársa segítségért kiáltott, amire a szomszédos szobában lakó három nő közül egy a lányával együtt a segítségére sietett. Valahogy visszavitték a férfit a saját szobájába, és mentőt hívtak hozzá.

Aztán a mentőszolgálat munkatársainak iránymutatásával elsősegélyben részesítették. Amikor a férfi hirtelen magához tért, tudatzavarában azt hitte, megtámadták, ezért összetörte az élettársa telefonját, a szomszéd nőket pedig hangosan szidni kezdte. A nők megijedtek, és visszafutottak a saját szobájukba, aminek az ajtaját magukra zárták.

megkéseltek egy nőt egy budapesti hotelben 2022. január 3-án Forrás: Fővárosi Főügyészség Sajtó

A férfi a két nő után futott. Berúgta a bejárati ajtótót, és a fürdőszobába menekülő nő után ment, akit többször megütött ököllel és meg is rúgta. A nő lakásban tartózkodó édesanyja a lánya segítségére sietett. Felszólította a férfit, hogy ne bántsa a lányát, mire a férfi az idősebb nő felé fordult, és őt is többször megütötte ököllel. Ekkor viszont a fiatalabb nő próbált segíteni az édesanyjának úgy, hogy megpróbálta lefogni a támadót,

aki ekkor a mellettük lévő asztalról felkapott egy bicskát, és az anyját védő nőt nyakon szúrta.

Aztán a kést a földre dobta és elmenekült a szobából. A férfi élettársa egy földszinten lakó férfi segítségét kérte, aki visszakísérte a támadót a saját szobájába.

Forrás: Fővárosi Főügyészség Sajtó

A megkéselt áldozat nyakán 8 napon belül gyógyuló szúrt seb keletkezett, azonban a támadás - figyelemmel annak eszközére, valamint a támadott testtájékra - alkalmas volt életveszélyes sérülés okozására. Csak véletlen, hogy nem lett nagyobb baja a szakemerek szerint. A nő édesanyja könnyebb sérülésekkel megúszta. A férfit elfogták és letartóztatták. A Fővárosi Főügyészség ügyészei a férfit életveszélyt okozó testi sértés kísérletével és magánlaksértéssel vádolják és börtönbüntetés kiszabását indítványozták a vádiratban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!