A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Megszólalt a brutálisan megvert szekszárdi fiú

rendőrségi sziréna rendőr autó kék lámpa
Vágólapra másolva!
Közfelháborodást okozott az a felvétel, amin több fiatal összever egy gyereket. Rugdosták és fojtogatták, majd letérdeltették, hogy imádkozzon az életéért, ám még ekkor se fejezték be a bántalmazását. A fiú most megmutatta, hol történt az eset, és azt is elmondta, hogy háromszor is rátámadtak. A rendőrség garázdaság miatt nyomoz.
Vágólapra másolva!

Néhány napja terjed az interneten egy videó, amin

egy fiút brutálisan megvernek idősebb társai.

A 12 éves fiú most megmutatta azt az elhagyatott helyet, ahová aljas szándékkal elcsalták őt és háromszor is megverték.

"Ismertük egymást korábban is, így az egyikük szívességet kért tőlem. Azt mondta, hogy füvet kellene vágni, amit én elvállaltam és megegyeztünk ötezer forint fizetségben.

Kérte az idősebb fiúkat, hogy törlesszék a tartozásukat, de azok inkább nekiestek.

Az első verésnél az egyikük azzal csalta ki az utcára, hogy meghozta a pénzt. "Nagyon megvert, nem tudtam védekezni se. Aztán jött az, amikor videóra vették az egészet... Ekkor már többen voltak ott, szerintem élvezték is, hogy bánthatnak. Egy eldugott helyre csaltak, ahol többen közrefogtak és beszorítottak a sarokba, aztán a falhoz, majd rugdosni és ütlegelni, fojtogatni kezdtek. A gerincemet és a mellkasomat érte a legtöbb ütés és rúgás... Ez percekig tartott,

Mindenhol véraláfutásos voltam."

A fiú sokáig otthon sem merte elmondani, hogy mi történt vele, mert megfenyegették. Csak akkor beszélt a szüleinek, amikor az internetre kikerült a felvétel. De addigra már harmadszor is megverték az idősebbek. A bántalmazás miatt a fiú családja feljelentést tett.

A Ripost úgy tudja, hogy a 12 éves fiút és a bántalmazókat is kihallgatta a rendőrség. Garázdaság gyanúja miatt indult eljárás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!