A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Folytatódik az Árpa Attila drogügye miatt indult eljárás

Árpa Attila az Uberért tüntet, Budapest, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium előtt . 2016.05.09.
Vágólapra másolva!
A Fővárosi Főügyészség 2021 nyarán emelt vádat egy német állampolgárságú, de a magyar művészvilágban jó ideje jelen lévő középkorú férfival és társaival szemben kábítószer-kereskedelem miatt. A társaság egyik tagja a színész Árpa Attila, aki továbbra sem lélegzhet fel, ugyanis az ügy másodfokon hamarosan folytatódik. A dílert korábban öt év börtönre ítélték. 
Vágólapra másolva!

Februárban a kokainnal és extasyval üzletelő dílert kábítószer-kereskedelem miatt 5 év fegyházra ítélték. Ahogy a közlemény fogalmaz, a három művészeti tevékenységet végző bűntársa közül kettőt kábítószer birtoklása miatt ítéltek el 1.500.000 forint, illetve 840.000 forint pénzbüntetésre. Harmadik társuk megrovást kapott.

Forrás: Ügyészség


Az ügyészségi közlemény szerint a színész-producer 2018 óta szervezett összejöveteleket lakásán. Ezekre rendezvényekre kokaint szerzett be, és azt a művészi együttgondolkodásuk előmozdítása miatt közösen elfogyasztottak. A színész producer Árpa Attila.

Árpa Attila Fotó: Marton Szilvia - Origo

Ilyen – fogalmazzunk így - művészi együttgondolkodást tartottak 2019. március 22-én is, amikor a kokain megvásárlása után elfogták őket, és az összejövetelre szánt kokaint lefoglalták tőlük.

Forrás: Ügyészség

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész a díler ellen súlyosabb szabadságvesztés kiszabásáért, míg a három művész bűntársával szemben forgalomba hozatallal, társtettesként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének a megállapításáért és felfüggesztett börtönbüntetés kiszabásáért fellebbezett.

A díler ügyvédje is fellebbezett enyhítésért, míg Árpa Attila társának védője elsődlegesen felmentésért, másodlagosan enyhítésért, harmadlagosan pedig az ítélet hatályon kívül helyezése érdekében fellebbezett.

Az ügy tárgyalása hamarosan másodfokon folytatódik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!