Alapjogokért Központ: Brüsszel legújabb zsarolójelentésének valódi célja háborúba préselni hazánkat

Brüsszel legújabb zsarolójelentésének valódi célja háborúba préselni hazánkat
Vágólapra másolva!
A ma közzétett legújabb brüsszeli zsarolójelentés folytatja a hazugságok már megszokott áradatát hazánkkal szemben. A jogállamisági eljárás régóta nem jogi természetű vita, a brüsszeli intézmények által megfogalmazott kritikák teljesen alaptalanok - írta az Alapjogokért Központ sajtóközleménye.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy hazánk Brüsszel valamennyi követelését teljesítette, ma a Soros-birodalom európai helytartói akarnak kioktatni demokráciából.

Az első zsarolások még politikai jellegűek voltak, ez folytatódott tavaly a pénzügyi sarcolással, most pedig háborús nyomásgyakorlásnak lehetünk szemtanúi.

A mostani országspecifikus "jelentés" célja egyértelmű:

megbüntetni Magyarországot a kormány békepárti politikája miatt és háborúba kényszeríteni az országot.

Ez az álláspont a konfliktus kezdete óta frusztrálja a brüsszeli bürokratákat és megbízóikat. Az Orbán Viktor által a CPAC Hungary-n megfogalmazott hármas gondolat „Nem a migrációra, nem a genderre és nem a háborúra!" mindazzal ellentétes, amit Brüsszel látni szeretne Európában.

Brüsszel legújabb zsarolójelentésének valódi célja háborúba préselni hazánkat Forrás: Alapjogokért Központ

A migráció kapcsán a kötelező kvóta puccsszerű elfogadása az ifjabb Soros politikai belépője, aki elérte azt néhány hét alatt, amit az apjának évek alatt sem sikerült. Míg Brüsszel a kötelező befogadást és az illegális migrációt erőlteti a tagállamokra, Franciaország, Európa egyik meghatározó hatalma, a belső államrend megrokkanásával küzd napok óta.

A dollárbaloldal is követi a nyílt társadalom világítótornyát: míg Kunhalmi Ágnes 2015-ben álproblémának hívta a migrációt, a DK-s Bauer Tamás most már kifejezetten kívánatosnak tekintené a francia modellt, évi 70 ezer migráns befogadását.

Miközben gőzerővel zajlik a kvóta elfogadása, a háború eszkalálása, ehhez hasonló jelentésekkel, a nekünk járó pénzek visszatartásával próbálnak minket zsarolni, hogy elfogadjuk a brüsszeli „szép új világot". Ezalatt csődbe vitték az EU-t, és mára az éves magyar költségvetéshez mérhető összeg, 100 milliárd euró hiányzik a kasszából.

Most az európai adófizetőkkel akarják megfizettetni a háború folytatásának az árát. Mindeközben a magyar kormányt akarják arra kötelezni, hogy a magyar embereknek nyújtott rezsicsökkentést szüntessék meg.

Ehhez pedig a politikai korrupcióval érintett hazai baloldal dollárokért cserébe örömmel asszisztál.

A jelentés elkészítésének részeként megtartott konzultációs eljárásban az Alapjogokért Központot és más jobboldali civil szervezeteket is megkérdeztek, de az általunk mondottakra ügyet sem vetettek. Így működik a brüsszeli döntéshozatal, egy igazi Patyomkin-demokrácia kettős mércével.

Magyarország nemet mond az illegális migrációra, a háborúra és a genderre, és ezen semmilyen zsarolójelentés nem fog változtatni! A 2024-es európai parlamenti választásokkal Európa lehetőséget kap arra, hogy a politikai korrupció Brüsszel nevű mocsarát lecsapolja - írta az Alapjogokért Központ sajtóközleménye.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!