„Rám volt féltékeny az angyalföldi gyilkos” – megszólalt Petra egykori szerelme

Türk Róbert Dániel, Angyalföld, Véső utcai gyilkosság
Türk Róbert Dánielt keresik a rendőrök barátnője meggyilkolása miatt
Vágólapra másolva!
„Non ti dimenticheremo mai e poi mai, a presto", vagyis „Soha nem felejtünk, hamarosan találkozunk" – ezekkel a szavakkal búcsúzott megtörten a pénteken meggyilkolt M. Petra volt barátja korábbi szerelmétől. A közösségi oldalon fellelhető üzenethez még odaírta: „Kicsi baba, nagyon szeretlek..."
Vágólapra másolva!

A Velence környéki Spresianóban lakó Andrea Michielin négy évig volt a magyar lány kedvese, ám tavaly elváltak az útjaik, s Petra akkor hazaköltözött Olaszországból. A két fiatal a szerelem elmúltával sem szakította meg a kapcsolatot...

Nem kizárt, hogy a több száz kilométernyi távolság ellenére is megmaradt, erősnek tűnő barátság volt az alapja Petra új párja, Türk Róbert Dániel féltékenységi rohamainak. A férfi néhány hónapja jött össze Petrával, s bár az internetre feltöltött fotók alapján minden rendben volt közöttük, pénteken

dührohamot kapott,

majd annak angyalföldi lakásában kioltotta párja életét.

– Békében és barátságban váltunk el, de pont ebből adódtak a bajok. Petra új párja ugyanis nehezen viselte, hogy az ex, vagyis én, még mindig része vagyok a korábbi kedvesem életének – mondta az olasz férfi egy magyar ismerősén keresztül.

– Elvárása volt egy kapcsolatban, hogy legyen magánélete, szabadideje. Ugyan csak néhány hónapja ismerte meg Robit, elhalmozta ajándékokkal, de már abból probléma volt, hogy alig egy hónapja Armani illattal kedveskedett a barátjának, akinek a híres olasz márkáról én jutottam eszébe – folytatta a férfi. –

Petra nehezen viselte a féltékenységet, ez volt az alapvető problémája az új kapcsolatában.

Türk Róbert Dánielt keresik a rendőrök barátnője meggyilkolása miatt Forrás: Origo

– Robi imádott utazni, Petra meg szerelmese volt Olaszországnak, ám ha szóba került a volt olasz barát, Robi nagyon nem örült, nem tudott vele mit kezdeni.

Robi olyan ember, aki nem viseli el, ha valaki belekontárkodik egy kapcsolatba,

de azt nem gondoltuk volna, hogy tragédia történik. Hasonló esetekben ő volt, aki lelépett - mondta a körözött férfi egykori iskolatársa.

Türk Róbert Dániel öt nappal a gyilkosság után is a rendőrség körözési listájának élén szerepel. A Blikk információi szerint a BRFK gyilkossági nyomozói külföldön is kereshetik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!