Drámai bejelentés: itt láthatták az angyalföldi gyilkost

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Angyalföldön látta valaki a 27 éves barátnőjét megölő férfit pénteken, a rendőrség átfésülte a környéket.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is megírta, egy fiatal, 27 éves nő holttestére bukkantak a rendőrök a Véső utcában lévő egyik társasházban, miután valaki bejelentést tett a segélyhívó központban.

A feltételezett elkövető után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök, azóta is szökésben van.

A Tények információja szerint pénteken bejelentést tett egy nő, hogy látta a férfit XIII. kerületben, a rendőrök azonnal átfésülték Angyalföldet, de a férfit nem találták meg.

Úgy tudni, hogy a nő Fáy utca környékén szúrta ki a gyanúsított férfit, néhány kilométerre a gyilkosság helyszínétől.

A XIII. kerületi lakásba az áldozat édesanyja hívta ki a rendőröket, miután lányát nem érte el sehogy. A Véső utcai társasház harmadik emeleti lakásának ajtajában állva a közben kihívott rendőrökkel együtt hallották, hogy a lány mobilja kicsöng, de bejutni nem tudtak.

A rendőrök lakatost hívtak, bejutottak a lakásba és megtalálták a 27 éves áldozatot.

A ház egyik lakója elmondta, hogy hajnali fél egy körül a nő sikolyára ébredtek. Az édesanya ekkor tudhatta meg, hogy a lányát megölték.

A rendőrök lezárták az egész házat, de a gyilkossággal gyanúsított férfi már nem tartózkodott az épületben - írja a Blikk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!