Megszólalt a börtönből az angyalföldi gyilkos

Angyalföldi gyilkos letartóztatása, Fő utca, gyilkosság, emberölés, Véső utcai gyilkosság, T. Róbert, Türk Róbert Dániel, 2023. 07. 21.
Vágólapra másolva!
„Felfogom, hogy mit tettem, de megmagyarázni nem tudom" – többek között ezt mondta az ügyvédjének T. Róbert, aki 2023. július 13-án egy késsel brutális módon végzett a barátnőjével, M. Petrával. A gyanúsított egyelőre nem kért bocsánatot áldozata szüleitől.
Vágólapra másolva!

– Védencemmel már a nyomozás elején megvitattuk a bocsánatkérés lehetőségét. Ezt rajtam keresztül már akkor megtehette volna. Ám erre azért nem került sor, mert úgy ítéltük meg,

ez kevés.

Egy ilyen kijelentés ebben a helyzetben egyszerűen súlytalan lenne – mondta a férfi védője, dr. Somos Zoltán.

T. Róbertet nemrég átszállították a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetbe. Ott is kiemelt veszélyességi fokozatba sorolták, így lényegesen szigorúbban őrzik, mint rabtársait. Erre azért volt szükség, mert

tettét a rabok többsége mélyen elítéli,

így tartani lehet az esetleges retorziótól.

A 35 esztendős férfi teljesen összeomlott a rácsok mögött, ahogy szörnyű tettének súlya egyre inkább rátelepszik a mindennapjaira.

Nyilvánvalóan kezdi felfogni, hogy megölt egy ártatlan lányt,

s emiatt talán sose szabadul.

T. Róbertet a letartóztatásáról döntő bírósági ülésre kísérik Fotó: Csudai Sándor - Origo

– A védencem többször elmondta nekem, hogy nagyon sajnálja a bűntett elkövetését, amiként természetesen a lány családját is. Ám, ahogy fogalmazott, visszacsinálni vagy meg nem történtté tenni már nem tudja – tette hozzá a Blikknek az ügyvéd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!