Felkavaró részletek a jászladányi gyilkosságról

Meggyilkolta volt élettársát egy jászladányi férfi 2022. december 30-án, jászladányi gyilkosság
ezzel a késsel szúrkálta meg volt élettársát a jászladányi gyilkos
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogyan és miért ölte meg volt élettársát az a 35 éves férfi, aki az év végén támadta meg a nőt a saját otthonában a gyerekei szeme láttára. 
Vágólapra másolva!

Amikor J. József tavaly nyáron kiszabadult a börtönből, elhatározta, hogy visszaszerzi régi élettársát. A nő viszont ezt nem akarta, mert erőszakosnak tartotta a férfit. A börtönből kiszabadult bűnöző nem akart ebbe belenyugodni a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség közleménye szerint.

Ahogy írtuk, egy nappal szilveszter előtt átment a nő jászladányi családi házához és arra kérte, engedje be, amire a a volt élettársa nem volt hajlandó. Azt kérte, menjen el.

ezzel a késsel szúrkálta meg volt élettársát a jászladányi gyilkos Forrás: --

A férfi ettől dühbe gurult. Benyomta a konyha ablakát és bemászott a házba,

ahol egy 7 centiméter pengehosszúságú késsel többször megszúrta a nőt az arcán és a mellén.

A családanyának mind a négy gyereke otthon volt a támadás idején. Ők kimásztak az ablakon és meg sem álltak az egyik rokonuk házáig. Eközben a házban a férfi felkapott egy másik, ezúttal egy nagyobb, 25 centiméter pengéjű kést,

visszament a szobába és nyakon szúrta vele a nőt.

Az áldozat a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Nem sokkal később megérkeztek a nő rokonai, akiket a gyilkos nem volt hajlandó beengedni. Nagy késsel a kezében azzal fenyegetőzött, hogy őket is leszúrja. A férfit végül elfogták a jászapáti rendőrök, miután sikerült betörniük a ház bejárati ajtaját. A vármegyei rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított eljárást az ügyben, amelyben a támadó beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!