A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Gyurcsány Ferenc és felesége a magyargyűlölő Marc Angel segítői

Marc Angel, Dobrev Klára, Gyurcsányné
Vágólapra másolva!
Kiváló kapcsolatban áll a hazai baloldal pártjaival és vezető politikusaival a luxemburgi magyargyűlölő szocialista, Marc Angel, akit néhány napja választott alelnökké az Európai Parlament. A szélsőséges LMBTQ-aktivista Gyurcsány Ferencék segítségével támadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt és folyamatosan támogatja a magyarországi agresszív LMBTQ-propagandát.
Vágólapra másolva!

A magyarországi dollárbaloldal ünnepli, hogy a korrupciós bűncselekmények vádja miatt leváltott Eva Kailit a szélsőséges LMBTQ-aktivista, Marc Angel követi az Európai Parlament (EP) alelnöki tisztségében. A luxemburgi szocialista politikus ugyanis nagyon jóban van Gyurcsányékkal, tőlük kapott segítséget a Magyarországot elítélő nyilatkozataihoz. Amint azt előző összeállításunkban már említettük, Angel kifejezetten büszke arra, hogy az EP LMBTQ csoportjával együtt élen jár a magyar és a lengyel gyermekvédelmi intézkedések elleni brüsszeli támadásokban. Örömét fejezte ki, amikor az Európai Bizottság bejelentette a kötelezettségszegési eljárást Magyarország és Lengyelország ellen is.

Egyeztetés Gyurcsányékkal a magyar uniós pénzek elvételéről

Marc Angel Gyurcsánynéval a Pride-on

Az új EP-alelnök szinte haza jár Budapestre, több alkalommal is találkozott itt a dollárbaloldal vezető politikusaival. Marc Angel a tavaly áprilisi parlamenti választások előtt négynapos konzultációra érkezett a magyar fővárosba, hogy „áttekintést kapjon az ország politikai helyzetéről." A saját honlapján közzétett beszámoló szerint mások mellett Kunhalmi Ágnessel, az MSZP társelnökével, az akkor az EP alelnöki posztját betöltő Gyurcsánynéval, Hiller Istvánnal, az Országgyűlés szocialista alelnökével és Mesterházy Attilával az Országgyűlés Külügyi Bizottsága alelnökével is tárgyalt. „Jó látni, hogy az ellenzéki pártok megállapodtak a jelöltről, és egyesült, demokratikus erőkkel próbálják megnyerni a 2022. áprilisi parlamenti választásokat. Érzem az ellenzék akaratát, hogy Magyarországot visszahozzák egy európai pályára" – írta Marc Angel. Azt sem titkolta korábban, hogy kifejezetten a Magyarországnak járó uniós forrásokról - azok elvételéről - egyeztetett személyesen a Gyurcsány házaspárral.

Mulatozás a budapesti Pride-felvonuláson

Legutóbb tavaly nyáron járt Budapesten Angel, amikor a Pride-meneten Gyurcsánynéval is fotózkodott, a háttérben szivárványos DK-s zászlókkal és egy transzvesztitával. Ugyancsak a budapesti nyári LMBTQ-felvonuláson a luxemburgi aktivista láthatóan emelkedett hangulatban mulatott Kunhalmi Ágnessel és Gurmai Zitával.

Gurmai Zita nem csak Eva Kailiért tud lelkesedni, hanem Marc Angelért is. Jobbra Kunhalmi Ágnes Forrás: Origo

A magyar szocialistákkal annyira jó kapcsolatban van, hogy irodavezetője a magyar Gúr Roland, aki a volt MSZP-s országgyűlési képviselő Gúr Nándor fia. Marc Angel társaságában a szocialisták egyik főpolgármester-helyettese, Tüttő Kata is részt vett tavaly ősszel egy berlini hajós rendezvényen, ahol a fotó tanúsága szerint kiváló hangulat uralkodott.

Tüttő Kata Berlinben Marc Angellel Forrás: Origo

DK-s EP-képviselővel közös tiltakozás hazánk ellen

Arról már beszámoltunk, hogy Brüsszelben Marc Angel vezeti az LMBTQ-képviselők csoportját, amely az egyik legagresszívabb támadója a gyermekvédelmi törvénynek. Ennek a testületnek tagja a DK-s Rónai Sándor is, akivel a luxemburgi politikus közös tiltakozást szervezett Brüsszelben a magyar gyermekvédelmi törvény ellen.

Marc Angel és Rónai Sándor Brüsszelben Forrás: Origo

Többször tárgyalt magyarországi LMBTQ-szervezetekkel, és 2021. szeptemberében a pécsi Pride résztvevőinek is üzent a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben, szivárványos zászlóval a kezében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!