Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Újabb gyomorforgató részletek a fiú diákjával szexelő férfi tanárról

Bite Zsolt, pedofil, bite, zsolt, bite zsolt, fiú, lmbtq
Vágólapra másolva!
Kétéves gyermekeknek szánt esti meseként tekint a filmtörténet egyik legellentmondásosabb és legfelkavaróbb filmjére a serdületlen szerelmével kérkedő tanár. A Pier Paolo Pasolini által rendezett Salo, avagy a Szodoma 120 napja című alkotásban válogatott kínzások közepette végeznek ki fiatal lányokat és fiúkat. A kiskorúakhoz vonzódó pedagógus arról is vallott ismerőseinek a Facebook-oldalán, hogy amennyiben hiperaktív gyermeke lenne, megelégedne azzal, ha csak néha látná.
Vágólapra másolva!

A 15 éves szeretőjével kérkedő tanár a néhány éves kisgyermekek neveléséről is egészen megbotránkoztatóan gondolkodik. A Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola időközben kirúgott pedagógusa annak kapcsán vallott a gyomorforgató elképzeléseiről, hogy egy kétéves „kölcsöngyerekkel" közös képet osztott meg a Facebook-oldalán. Amikor a tanártüntetések szervezésében is résztvevő tanárt ismerősei a gyermekvállalásra buzdították a kommentmezőben, és arról diskuráltak, hogy milyen apa lenne, a pedagógus a szakmai alkalmasságát is megkérdőjelező, erősen kiábrándító választ adott.

– Ha az én pulyám lenne hiperaktív, megelégednék azzal, ha csak néha látnám, illetve kontaktolnék vele. De hát ez ugye nem lehetséges, vagyis nem volna tisztességes – fogalmazott a saját bevallása szerint a 15-19 éves korosztályhoz vonzódó, „efebofil" tanár. A bejegyzés alatti üzenetváltások bepillantást engedtek a pedagógus és köre finoman szólva is rendhagyó szubkultúrájába. Így például normálisnak tartják a filmtörténet egyik legellentmondásosabb és legfelkavaróbb alkotásával sokkolni a kisgyermekeket.

Forrás: M1

– Baszki Zsoti most jutottál eszembe nemrég. Toltam a babakocsival a boltba a legifjabbat és kifogytunk a témából és valahogy azon kaptam magam, hogy Pasoliniről tartok neki előadást, de elakadtam egy ponton, és mondtam neki ne aggódj, ha egyszer kieszi a fene Zsoti bátyádat, majd ő kiigazítja anyád pontatlanságait esti mese címén – fogalmazott a tanár egy nőismerőse, amire úgy replikázott, hogy „jó, akkor a Salo lesz az esti mese".

A Salo, avagy a Szodoma 120 napja című, Pier Paolo Pasolini által rendezett film a fasiszta uralom idején játszódik, s a hatalmat szimbolizáló szereplők fegyveresekkel fiatal fiúkat és lányokat ejtenek foglyul, akiken válogatott kínzásokat hajtanak végre, egyebek mellett emberi ürüléket etetnek velük. A film végén brutális kegyetlenséggel kivégzik a foglyokat. Nehezen elképzelhető, hogy a pedagógus nem volt tudatában annak, hogy egy ilyen bőven 18 pluszos – sok esetben felnőtteket is megbotránkoztató alkotásnak – milyen hatása lehet a néhány éves kisgyermekekre.

Mindenesetre a pedagógus videóiból körvonalazódó kép szerint nem igazán törődött azzal, hogy egyes megnyilvánulásaival veszélyeztette a fiatalok lelki épségét. Így például a közösségimédia-oldalán megosztott egyik felvételen – amelyet gyermekek számára is elérhetővé tett – az élet értelmetlenségéről borongott, felvetve a kérdést, hogy nem érdemesebb-e inkább „kiugrani a mókuskerékből".

Mint megírtuk, a tanár múlt vasárnap töltötte fel a TikTok-ra azt a videót, amelyen tényként állította, hogy egy 15 éves diákkal van szexuális kapcsolata. Arról győzködte a közönségét, hogy mindez teljesen normális, s nem számít pedofilnak, mivel Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár. A pedagógus később már azt állította, hogy „csak viccelt", amikor serdülőfélben lévő szeretőjével kérkedett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről