A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Itt van Gyurcsány új kedvence: Abd El Rahim Ali

Gyurcsány Ferenc
2022. április
Vágólapra másolva!
A Demokratikus Koalíció ifjúsági tagozatának az elnökségi tagja jelentette be a párt március 15-i rendezvényét. Gyurcsány új üdvöskéje, Abd El Rahim Ali már négy éve akciózgat a bukott miniszterelnök pártjában, 2019-ben még civilnek próbálta álcázni magát egy 15. kerületi tüntetésen. Azóta egyre magasabbra kerül a pártban, most már ő lett Gyurcsány új kedvence.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc új üdvöskéje lehet Abd El Rahim Ali, a Demokratikus Koalíció ifjúsági tagozatának, a Demokratikus Lendületnek (Del) az elnökségi tagja, miután ő volt az, aki hivatalosan bejelentette a DK március 15-i rendezvényét, és ő intézte a területfoglalási engedélyt. Múlt héten - emlékeztet a Magyar nemzet - már kitalált Abd el Rahim Alinak egy kamu szélsőségesség ellenes tüntetést, ahol Szálasi Ferenc feleségének sírját fújták le festékkel.

Új üdvöskéje van a Gyurcsány-pártnak Forrás: facebook.com

Ez azért is komikus, mert korábban nem zavarta Gyurcsányt és az ifjúsági szervezetét, hogy szélsőjobboldali jelöltet támogassanak. A mai napig megtalálható Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán, hogy aktivistái is segítették a jobbikos Bíró Lászlónak a kampányát, amikor 2020-ban időközi választáson indult Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye hatodik választókörzetében. Emlékezetes, hogy a kampány során derült ki, hogy Bíró korábban a zsidó embereket tetűcsúszdásoknak, Budapestet pedig Judapestnek nevezte a közösségi médiában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!