Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergelynek, a nemzetünk fővárosának vezetőjeként, személyesen először Kárpátaljára kellett volna mennie!

WINTERMANTEL Zsolt
Budapest, 2018. november 13. Wintermantel Zsolt, a IV. kerület fideszes polgármestere beszédet mond a kisgyermeket nevelők tiszteletére állított szobor avatásán az újpesti Király utcában 2018. november 13-án. A szobor, amely egy fiatal nő és két kisgyermek alakját formázza, Koncz Viktória Éva szobrászművész alkotása. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportjának vezetője Facebook-bejegyzésében reagált Karácsony Gergely ukrajnai látogatására. A politikus szerint a főpolgármester kínosan magyarázkodik azzal kapcsolatosan, hogy miért is nem ment Kárpátaljára a látogatása során.
Vágólapra másolva!

Végtelenül kínosan magyarázkodik Karácsony Gergely, hogy Budapest testvérvárosa helyett inkább Kijevbe ment - írja bejegyzésében Wintermantel Zsolt.

Wintermantel Zsolt Forrás: MTI/Mónus Márton

- tette hozzá.

A politikus hangsúlyozta, hogy magától értetődő, evidens, hogy Budapest az első pillanatban segítséget és támogatást küldött Beregszászra, de a személyes gesztus, talán nem kell magyarázni, mennyire fontos lett volna.

- zárja bejegyzését a politikus.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!