A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Itt a NATO újabb őrült nukleáris lépése az orosz határnál, nem marad válasz nélkül

Vágólapra másolva!
Vlagyimir Kulisov orosz tábornok szerint a NATO az orosz határ közelében folytatott nukleáris hadgyakorlatot.
Vágólapra másolva!

Az FSZB határellenőrzésért felelős egységének feje kijelentette, hogy a NATO egyre fokozódó tevékenységet folytat az orosz határ közelében, nemrég például azt gyakorolták, hogy miként hajtsanak végre atomcsapásokat orosz területen elhelyezkedő célpontokkal szemben.

 Kulisov szerint a NATO lépésére válaszul tovább kell erősíteni a határok védelmét. 

A napokban Jens Stoltenberg NATO-főtitkár eszkalálta a helyzetet, aki kijelentette, hogy Ukrajnának joga van ahhoz, hogy a Nyugatról kapott fegyverekkel orosz területeket támadjon. Szerinte néhány ország már törölte az általuk küldött fegyverekre vonatkozó kikötéseket, de szerinte ennél többre van szükség, mindenkinek engedélyeznie kellene, hogy Volodimir Zelenszkij nyugati fegyverekkel támadja Oroszországot. Ezt egyébként egyenes út a világháborúhoz.

Dimitrij Peszkov, a Kreml szóvivője is reagált a NATO egyre őrültebb lépéseire. Szerinte a katonai védelmi szervezet csak eszkalálja a helyzetet és háborús extázisban szenvednek. Szergej Lavrov orosz védelmi miniszter szerint kijelentésével Stoltenberg egyértelműen átlépte hatáskörét.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!