A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Németh Balázs megsemmisítette a kutyapárti humoristát

Vágólapra másolva!
A vita egyik műsorvezetője is kifejtette a véleményét.
Vágólapra másolva!

Csütörtök este lezajlott az EP-listavezetők vitája a köztelevízióban. 

Németh Balázs, aki a Facebookon írta le a véleményét, úgy fogalmazott: „A körülményeket bírálják majd azok, akik úgy érzik a vártnál kevesebbet hoztak ki a csütörtök estéből. Pedig meglepetés egyetlen résztvevőt és nézőt sem érhetett, a szabályokat ismerte mindenki” – írta a műsorvezető, majd pontokba szedte, milyen volt a stúdióból a vita.

Azt írja, a politikusok izgultak. „Nem könnyű műfaj egyébként “tessék”-re két percet értelmesen beszélni egy kamerába” – tette hozzá. Betartották a játékszabályokat még azok is, akik előtte hergelni, vádaskodni, személyeskedni próbáltak. A többség előre készült, gyakorolt, megírta és megtanulta a szövegét.

Németh Balázs szerint meglepő volt, hogy mennyire nem akartak/nem tudtak egymásra reagálni, pedig lett volna rá lehetőség minden megszólalásnál. „Talán éppen amiatt történt ez, mert nem mertek eltérni az előre megtanult, időre kimért szövegtől” – teszi hozzá. Véleménye szerint aki akart, tudott fontos, értelmes dolgokról beszélni, fontos üzeneteket megfogalmazni.

Egyetlen ember próbálta volna(!) elbohóckodni, de a végeredmény inkább szánalmas lett, mint vicces

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!