Kamionnal ütközött egy autó az 1-es főúton

kizuhan,nyolcadik,Salgótarján
A kép illusztráció!
Fotó: unsplash
Vágólapra másolva!
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Levél térségében 8 óra 15 perc körül, a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
Vágólapra másolva!

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt az 1-es számú főút 170-es kilométerszelvényénél, Levél térségében csütörtökön 8 óra 15 perc körül. Egy autó és egy kamion ütközött

 - számolt be róla a police.hu. A mentés és a szemle idejére a baleset helyszínén 

a főútvonalat teljes szélességében lezárták, kerülni Hegyeshalom felé lehet.

Nemrég két autó ütközött össze Veszprémben, a Zrínyi Miklós utca egy szakaszát lezárták a helyszínelés idejére. Összeütközött két személyautó és egy kamion szerdán délelőtt az M86-os autóút 118-as kilométerénél, Répcelak közelében a Győr felé vezető oldalon. A balesetben egy ember meghalt.

Árokba borult egy gyerekeket szállító busz szerdán délelőtt Kőszeg és Horvátzsidány között. Az MT értesülése szerint a balesetben hatan könnyebben megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. Egy személykocsi és egy teherautó ütközött frontálisan kedden hajnalban a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tiszatenyő határában, a 4629-es úton. 

Szolgálaton kívül volt szemtanúja egy közlekedési balesetnek a Készenléti Rendőrség járőre. Megmentette egy utas életét. A Forma-1-es Kanadai Nagydíj után a Haas pilótája, Nico Hülkenberg elárulta, hogy csak millimétereken múlt, hogy nem ütközött össze az RB versenyzőjével, Cunoda Jukival.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről