A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ismerőse életét is veszélybe sodorta egy részegen száguldó sofőr Esztergomban - Videó

Vágólapra másolva!
Parkoló teherautónak ütközött egy férfi Esztergomban, aki részegen vezetett és túl gyorsan hajtott. Az utasa súlyosan megsérült a balesetben.
Vágólapra másolva!

A férfi 2023. május 20-án Esztergomban részegen vezetett, az első ülésen az egyik nő ismerősét vitte magával. Részegsége miatt azonban túl gyorsan hajtott, ezért egy útkereszteződésnél lévő, 

balra ívelő kanyarnál a kocsi megcsúszott, felhajtott a járdaszegélyre, és egy parkoló teherautónak csapódott. Az ütközés miatt a kocsi hátracsúszott a járdára, kidöntött egy szemetest, és egy buszmegálló jelzőtáblát, végül nekiütközött egy virágtartónak.

A balesetben az autóban utazó 

nőismerőse súlyosan megsérült.

Az ügyészség ittas vezetés miatt emelt vádat a büntetlen előéletű férfi ellen, és felfüggesztett börtönbüntetés, pénzbüntetés, emellett vezetéstől eltiltás kiszabását javasolta vele szemben.

Két évvel ezelőtt egy férfi részegen vezetett Nyírábrányból Nyíracsádra, miközben két utast is vitt magával. Azonban nem jutott messzire, mert egy kanyarnál a kocsi árokba csapódott, megpördült, és a tetejére borulva állt meg. A vele utazó két férfi közül az egyik súlyos, csonttöréssel járó sérülést, a másik könnyebb, de többszörös, horzsolásos és zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Egy sofőrt pedig még 2022 októberén eltiltottak a vezetéstől, mert részegen, bedrogozva autót vezetett. Idén azonban újra kocsiba ült, miután alkoholt ivott, és nyugtatót vett be. Kiskunhalasról Kiskunmajsára próbált eljutni két utasával együtt, útközben azonban nekiütközött egy szembejövő utóval, melynek során mindkét utasa súlyosan megsérült, egyikük ráadásul maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Makón egy részeg motoros karambolozott, miközben barátnőjét szállította. A lánynak több csontja is eltört. Mint kiderült, a férfinak jogosítványa sem volt.

Egy debreceni férfi egy munkahelyi rendezvényen okozott balesetet részegen 2022 júniusán, ami miatt több kollégája is megsérült. Egymilliós pénzbírság várhat rá, és egy ideig biztosan nem vezethet. 

Ahogy korábban megírtuk, szintén kollégája felelőtlen vezetése miatt sérült meg, és bénult le egész életére egy fiatal férfi Nagylócnál. Szintén veszélybe sodorta utasai életét Püspökladánynál két éve egy figyelmetlen, tapasztalatlan sofőr, aki vezetés közben áttért a szemközti sávba. és karambolozott. Egy zuglói nő pedig saját gyereke életét tette kockára azzal hogy ittasan vezetett.

Forrás: Ügyészség

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!