Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Több kilogramm drogot akart Magyarországra csempészni egy koszovói férfi

Vágólapra másolva!
Tizenegy kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni egy koszovói férfi Röszkénél, az ügyészség indítványozta letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.
Vágólapra másolva!

Szanka Ferenc közölte, hogy egy koszovói  férfi vasárnap este jelentkezett belépésre a röszkei határátkelőhelyen az általa vezetett autóval.   A pénzügyőrök a jármű tételes ellenőrzése során 11 kilogramm marihuánát találtak több helyen elrejtve.

Az ügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításnak veszélye miatt kezdeményezte a gyanúsított letartóztatását, az indítványnak a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója helyt adott - tudatta a főügyészhelyettes.

A férfi ellen kábítószer birtoklásának bűntette miatt indult eljárás.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, rekordmennyiségű kokaint foglaltak le Németországban. Arról is írtunk, hogy váratlan fordulat történt a drogos öltöztető, Herczeg Zoltán ügyében, az elsőrendű vádlott azt állítja, hogy Herczeg Zoltántól vásárolta a drogot. Mint ismert, Herczegre és egy társára még 2022. október 21-én csaptak le a rendőrök, miután felmerült, hogy kábítószerrel kereskedhettek.

Korábban beszámoltunk arról, hogy nyomozást indítanak Matthew Perry halálának ügyében - kiderítenék, honnan szerezte a Jóbarátok sztárja a halálát okozó ketamint.
    
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről