Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Egymillió Találkozás Napja: elképesztő siker Orbán Viktor korszakos ötlete

Vágólapra másolva!
Óriási az érdeklődés és elsöprő sikert arat a szombat reggel elkezdődött Egymillió Találkozás Napja. A Fidesz ötvenezer aktivistája egy nap alatt egymillió embert keres fel személyesen és a választásra buzdít. A mozgósításban Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor június 5-én Dabason járt EP-választási kampánykörútján. A miniszterelnök ezzel kapcsolatban a közösségi oldalán is megosztotta gondolatait. A Fidesz elnökét Kőszegi Zoltán polgármester fogadta, majd tárgyalást folytattak több térségbeli település polgármesterével. 

A Békemeneten ismét kiderült,

mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje

– hangsúlyozta a Orbán Viktor a dabasi választókkal találkozva. De a győzelemért még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség – tette hozzá.

Orbán Viktor, miniszterelnök, dabas, országjáró út, 2024.06.05.
Orbán Viktor Dabason hirdette meg az Egymillió Találkozás Napját
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Ezért jön a valaha volt legnagyobb kampányhajrá, az Egymillió Találkozás Napja. Most szombaton, a vasárnapi választás előtti 24 órában, a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani. Ebben a mozgósításban magam is részt fogok venni, mert a tét hatalmas. Háború vagy béke – erről döntünk. 

Szombaton jön tehát az Egymillió Találkozás Napja.

„Vasárnap pedig a választáson: csak a béke, csak a Fidesz!” – mondta Orbán Viktor.

Egymillió Találkozás Napja

Ma egymillió békepárti emberrel találkozunk azért, hogy holnap győzzünk! – jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója még szombat reggel a közösségi oldalán. „Fantasztikus nap lesz a mai! Egymillió ember, egymillió találkozás” – fogalmazott, hozzátéve, hogy „mindenki a terepen lesz, 50 ezer aktivistánk és minden politikusunk kopogtat és telefonál”. „Ma az ország minden pontján békepárti emberek találkoznak, beszélgetnek, a Békemenet után ma újra megmutatjuk az erőnket. Holnap pedig mindannyian elmegyünk szavazni, és megvédjük Magyarország békéjét!”

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője arról írt, hogy ma egymillió találkozás, hogy holnap győzzünk!

Kocsis Máté
Fotó: Facebook/Kocsis Máté 

Videót tett közzé Szentkirályi Alexandra Fidesz fővárosi listavezetője, amelyben az látható, hogy az Egymillió Találkozás Napján egy 96 éves szavazóval telefonál.

Győrben továbbra is a fejlődés mellett döntünk, a város vezetését ne bízza másra!

- írta Dézsi Csaba András győri polgármester a videója alá. 

 

Ekkora mozgósítás még soha nem volt Magyarországon. 50 ezer aktivistánk és mi politikusok egymillió emberrel találkozunk és beszélünk azért, hogy elmondjuk, létfontosságú választás előtt állunk! - írta Szatmáry Kristóf a Fidesz országgyűlési képviselője.

Csöbör Katalin, Miskolc országgyűlési képviselője az Origónak adott interjúban elmondta, hogy a választók tisztában vannak a választás tétjével, és jól tudják, hogy a békéhez, egy sok évszázados értékeit megőrizni kívánó Európához, valamint egy fejlődő Miskolchoz az ő voksuk is kell.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az Egymillió Találkozás Napja alkalmából arról beszélt,  hogy 

hosszú kampány van mögöttünk, az eddigi legfontosabb európai parlamenti választás előttünk. Húzzuk meg az utolsó pár órát!

Ma akit csak lehet felkeresünk, hogy holnap győzzünk! A tét óriás békét szeretnénk! – írta közösségi oldalára Erős Gábor Esztergom térségének országgyűlési képviselője. 

Mozgósítás a győzelemig! Hajrá, Salgótarján! Hajrá, Kreicsi Bálint! - írja Facebook-bejegyzésében Becsó Zsolt, Kelet-Nógrád térségének országgyűlési képviselője. 

Iszonyú erősek vagyunk! Mai célunk a mozgósítási világrekord! - idézi Orbán Viktor miniszterelnököt Facebook-posztjában Barcza Attila, Sopron térségének országgyűlési képviselője. 

Hajrá Békásmegyer! Hajrá Óbuda! Hajrá Bús Balázs! – írta közösségi oldalán Varga Mihály pénzügyminiszter. 

 

"Kőkeményen folytatjuk a mozgósítást, most itt vagyunk Sajószentpéteren, itt vannak a jelöltek velem és buzdítjuk az embereket a holnapi napon jöjjenek szavazni a polgármesterjelöltjeinkre és a képviselőjelöltjeinkre."

Mindenkit el kell hozni szavazni, hogy a holnapi nap siker koronázza. Ezért csak a béke, csak a Fidesz-KDNP!

– mondta legfrissebb videójában Demeter Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője. 

Telefonon hívta fel a választókat Ferencz Orsolya. A szavazás kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy csak a Fideszé az egyetlen békepárti lista. 

 

Kampány ezer fokon


Aki él és mozog a Fidesz háza táján, az kampányol, beleértve a minisztereket és az államtitkárokat is. Ez lesz minden idők legnagyobb mozgósítása.

Mindenkinek el fogjuk mondani, hogy létfontosságú választás előtt állunk

– jelentette ki Menczer Tamás.

A találkozások már a kampány utolsó hetében is javában zajlottak, Orbán Viktor pedig nemcsak az országot járja, hanem telefonon is felkereste már a magyarokat. A választók Kocsis Mátéval is találkozhattak, mivel a Fidesz frakcióvezetője telefonon és személyesen egyaránt felkereste már a magyarokat, hogy felhívja a figyelmet a vasárnapi választások tétjére, legutóbb a komáromiakat kereste fel telefonon.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről