Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Németh Szilárd az Origónak: Pártállástól függetlenül álljunk ki a béke mellett, amelyet ma egyedül a Fidesz-KDNP képvisel!

Vágólapra másolva!
Óriási a tét: háború vagy béke! Mivel egyedül állunk ki a béke mellett, fontos, hogy a magyar emberek megerősítsék a szavazatukkal a békepárti magyar kormányt - mondta el a Fidesz alelnöke az Origónak adott interjúban. Németh Szilárd szerint a vasárnapi választáson reggel 6 és este 7 óra között mindenki, aki a béke mellett áll, aki nem akar háborút, az fogjon össze attól függetlenül, melyik párttal szimpatizál, és álljon a béke pártjára! Most a béke pártján pedig egyedül a Fidesz-KDNP szövetsége van, ezért fontos, hogy holnap elmenjünk szavazni, és kizárólag Orbán Viktor és Fidesz-KDNP jelöltjeire szavazzunk! Ekkor elérhetjük azt a változást, hogy Brüsszelben megváltozzon az a háborúpárti politika, amelyet most látunk.
Vágólapra másolva!

Németh Szilárd országgyűlési képviselő az Origónak adott interjúban az Egymillió Találkozás Napja kapcsán elmondta, hogy láthatóan egyre jobban préseli bele Brüsszel és Washington a tagállamokat a háborúba, sőt, a NATO-t és az Uniót is belesodorják. 

Magyarország ebben az egész háborús pszichózisban egyedüliként - talán még a szlovák miniszterelnök, akinek innen is jobbulást kívánunk -, küzd a békéért. A béke azt jelenti, hogy azonnali tűzszünetre és béketárgyalásra van szükség!

Német Szilárd szerint egyre távolabb kerülünk a békétől: a sisakok küldésétől indultunk, és ma már atomháború veszélye fenyeget. 

Macron francia elnök is atomháborút vizionál, a németek kötelező katonai szolgálatot akarnak bevezetni, szóval az őrület csak fokozódik, Brüsszelből pedig repkednek a dollár százmilliárdok, értelmetlenül öntik a pénzt Ukrajnába. 

A képviselő elmondta, hogy ma már ott tartunk, hogy megengedték az ukránoknak, hogy nyugati fegyverekkel támadjanak orosz területeket, amely rendkívüli veszély, mert az oroszok megmondták, hogy erre reagálni fognak. Tehát Németh szerint 

óriási a tét: háború vagy béke! Mivel egyedül állunk ki a béke mellett, fontos, hogy a magyar emberek megerősítsék a szavazatukkal a békepárti magyar kormányt. A holnapi választáson reggel 6 és este 7 óra között mindenki, aki a béke mellett áll, aki nem akar háborút, az fogjon össze attól függetlenül, melyik párttal szimpatizál, és álljon a béke pártjára! Most a béke pártján pedig egyedül a Fidesz-KDNP szövetsége van, ezért fontos, hogy holnap elmenjünk szavazni, és kizárólag Orbán Viktor és Fidesz-KDNP jelöltjeire szavazzunk! Ekkor elérhetjük azt a változást, hogy Brüsszelben megváltozzon az a háborúpárti politika, amelyet most látunk. 

Németh Szilárd azt is elmondta, hogy 

nemcsak a választók, hanem a települések összefogására is szükség van vasárnap. Csak a Fidesz, csak a béke!

Válasszuk a békét Wittner Mária születésnapján!

Az országgyűlési képviselő arról is beszélt, hogy “Nem pártoskodásra, nem széthúzásra van szükség, hanem egész egyszerűen oda kell állni a mellé, ami mindannyiunk, ami az egész magyar közösség, egész Magyarország érdeke". Németh szimbolikusnak nevezte, hogy

idén  a szabadságharcos Wittner Mária születésnapja az EP-választások napjára esik, éppen ezért elképesztő lenne, ha vasárnap óriási győzelmet aratnánk.

Holnap lesz tehát Wittner Mária 87. születésnapja, és Németh Szilárd és munkatársai elmennek Dunakeszire vasárnap a sírjához. A Fidesz alelnöke szerint méltó lenne úgy emlékezni a sírjánál este, hogy egy fényes győzelemmel emlékezhetnek rá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről