A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Veszélyes külföldi bűnözőt fogtak el a rendőrök Siklóson - videó

Vágólapra másolva!
A német hatóságok információi alapján a magyar rendőrök a TEK segítségével felkutatták és elfogták a férfit Siklóson. Többek között emberrablás és fegyveres rablás miatt keresték.
Vágólapra másolva!

A német hatóságok június 3-án értesítették a magyar rendőrséget, hogy információjuk szerint 

Magyarországon bujkál egy 39 éves német férfi, akit emberrablás és túszejtés, fegyveres rablás és más súlyos bűncselekmények miatt köröznek. 

A rendőrség az ügy kiemelt súlyossága és a férfi veszélyessége miatt minden eszközt és módszert bevetett. Ennek eredményeként a magyar fejvadászok egy hét alatt megtalálták Siklóson. A rendőrök a TEK segítségével június 10-én elfogták. 

A rendőrök őrizetbe vették a férfit, a kiadatásáról később dönt a bíróság. 

Ahogy korábban megírtuk, egy férfit a bíróság több évre börtönbüntetésre ítélt kábítószer-kereskedelem és sikkasztás miatt. A férfi azonban nem kezdte meg a büntetését, ezért 2019-ben elfogatóparancsot adtak ki ellene. A férfit kábítószer-kereskedelem és sikkasztás miatt a bíróság 7 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte, de nem kezdte meg a büntetését, hanem megpróbált elrejtőzni. 

Ahogy korábban az Origo megírta, hogy egy XIV. kerületi bevásárlóközpont felé sétált tavaly október 15-én egy 55 éves körözött férfi, akit egy rendőr felismert az utcán. V. Attila ellen a Budapest Környéki Törvényszék és a Fővárosi Törvényszék testi sértés és kifosztás miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőr igazoltatta a férfit, majd a kerületi rendőrkapitányságra vitte.Több elfogatóparancs is volt érvényben ellene, és 12 éves börtönbüntetését nem kezdte meg. 

Szabadnapján utazott vonattal Budapestről Gyálra tavaly július 23-án késő este egy budapesti rendőr, amikor felfigyelt egy ismerős férfira. Rájött, hogy nem véletlenül nem idegen számára a férfi, ugyanis körözést adtak ki ellene. A rendőr ezért folyamatosan szemmel tartotta a férfit, és azonnal értesítette szolgálatban lévő kollégáit. Miután a rendőrök elfogták kiderült, hogy az V. kerületi rendőrök rablás miatt adtak ki ellene elfogatóparancsot, a tatabányai rendőrök pedig csalás miatt. Ezen felül találtak nála egy kést és drogokat is. 

Egy 39 éves férfit a bíróság kábítószer-kereskedelem miatt 8 év börtönbüntetésre ítélt, amit azonban nem kezdett meg. A rendőrök Terézvárosban fogták el a bujkáló bűnözőt. Sikerült felderíteni a férfi ismerőseit és szokásait, majd el is fogták B. Norbertet. Az elfogásakor nyitva volt a lakás ajtaja, a férfi pedig az élettársával aludt. A 39 éves férfit ellen kábítószer-kereskedelem miatt adtak ki korábban elfogatóparancsot.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!