Idős asszonyt gyilkolt meg egy férfi Jánoshalmán

Vágólapra másolva!
Egy jánoshalmi férfi egy családi rendezvényen volt, ahol ivott és drogozott is. Miután eljött az összejövetelről, betört egy 81 éves asszony otthonába. Az asszony felébredt a zajra, mire a megverte és megfojtotta.
Vágólapra másolva!

A férfi látásból ismerte a 81 éves asszonyt, így tudta, hogy nehezen, néha csak járókerettel tud mozogni és azt is, hogy egyedül és ritkán megy el otthonról. 

Tavaly júniusban a férfi egy családi összejövetelen volt, ahol ivott és drogozott is. Este 10 óra körül jött el a rendezvényről, ekkor eldöntötte, hogy be fog törni az asszonyhoz és kirabolja. Amikor odaért az asszony házához, átugrott a kerítésen, majd az ablakról letépte a szúnyoghálót és bemászott az épületbe. 

A zajra felébredt az asszony és megpróbált felkelni, de a férfi odament hozzá és többször ököllel megütötte. Az asszony az ütésektől hanyatt esett, ezt a férfi kihasználta és megfojtotta. 

Fotó: Ügyészség.hu 

Ezek után a férfi értékeket keresett a házban, majd a nő tévéjével együtt elmenekült. A rendőrök azonban pár órán belül azonosították és elfogták. 

Az ügyészség a férfit nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolja és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre. 

Ahogy korábban megírtuk, Győrben egy fiatal nő odaköltözött a barátja családjához, majd a szakításuk után is ott maradt, mivel nem volt jövedelme. Az apa és a felesége azonban prostituáltként kezdte el dolgoztatni, és ha nem akart dolgozni, akkor megverték. Később lefeküdt a férfival, ami miatt a férfi és a felesége együtt halálra verték.

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

Egy keceli férfi meggyilkolta a főbérlőjét, amiért az számon kérte a lustasága miatt. A férfi ezek után biciklivel próbált meg elmenekülni, de a rendőrök gyorsan elfogták. 

Korábban egy mezőberényi férfi próbált közeledni az egyik helyi söröző pultos nőjéhez, de nem járt sikerrel. Pénteken délelőtt halálra a késelte a nőt, majd megpróbált végezni magával. A rendőröket pénteken délelőtt értesítették, hogy az egyik mezőberényi sörözőben két ember megsérült.  Az egyikük a pultos nő, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A másik egy férfi, aki életveszélyes állapotban van. Az eddigi információk szerint a 47 éves férfi többször is megszúrta a nőt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről