Kalapáccsal megverte, majd halálra gázolta az ismerősét egy miskolci férfi

Vágólapra másolva!
Kedden reggel egy miskolci férfi összeveszett az idős ismerősével az egyik helyi áruház parkolójában. Ezek után rátámadt egy kalapáccsal, többször megütötte, majd elgázolta az autójával. Az ismerős a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

A 36 éves férfi a miskolci Kiss Ernő utcában, az egyik áruház parkolójában találkozott a 76 éves ismerősével. Vitatkozni kezdtek egymással, majd a férfi egy kalapáccsal megverte az ismerősét. 

Ezek után beült az autójába, és elütötte, elsodorta az idős férfit, aki belehalt a sérüléseibe. 

Fotó: Police.hu 

A bejelentés után a rendőrök elfogták a gyilkost, aki kihallgatása után őrizetbe vettek, és javasolták a letartóztatását - írja a Police.hu

 

Ahogy korábban megírtuk, vasárnap délután találták meg egy idős asszony holttestét a veszprémi otthonában. A rendőrök gyilkosság miatt indítottak nyomozást.

Ahogyan az Origo is beszámolt, pár héttel ezelőtt egy férfi kegyetlenül meggyilkolta szüleit Újpesten. A szülők egy IV. kerületi társasházban éltek a Liszt Ferenc utcában. Az anya nyugdíjas volt, az apa pedig biztosítóként dolgozott. A szülők a 37 éves fiuknak idén vettek egy lakást az egyik közeli utcában, de ennek ellenére is, többször visszaköltözött a családjához, ugyanis a szülei aggódtak a fiú mentális betegsége, skizofréniája miatt.

A gyilkos fiút a szülei többször megpróbálták rávenni, hogy betegsége miatt fogadja el az orvosi segítséget, és szedje be rendesen a gyógyszereit. A férfiért a többi rokona is aggódott, amiért nem szedte a gyógyszereit. Az egyik szomszéd elmondta, hogy mindig is gyanús volt nekik, főként a furcsa szokási miatt. A férfi mindig gumikesztyűben vitte le a szemetet, majd ezután a kesztyűt a kuka tetejére dobta. A szomszédoknál pedig rendszeresen hagyott ajándékokat. Sőt, a lépcsőházban hagyott babakocsikba pezsgőt és óvszert rejtett el - írja a Magyar Nemzet.

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

A múlt héten egy mezőberényi férfi próbált közeledni az egyik helyi söröző pultos nőjéhez, de nem járt sikerrel. Pénteken délelőtt halálra a késelte a nőt, majd megpróbált végezni magával. A rendőröket pénteken délelőtt értesítették, hogy az egyik mezőberényi sörözőben két ember megsérült.  Az egyikük a pultos nő, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A másik egy férfi, aki életveszélyes állapotban van. Az eddigi információk szerint a 47 éves férfi többször is megszúrta a nőt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!