Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Meg akarta gyilkolni a válófélben lévő feleségét egy győri férfi

Vágólapra másolva!
Egy győri férfinak megromlott a házassága a feleségével, ezért különköltöztek. Ezek után a férfi többször fenyegette a nőt, ezért távoltartást rendelt el ellene a bíróság. Azonban ez sem zavarta a férfit, késsel támadt rá a nőre.
Vágólapra másolva!

A férfi és a felesége 2020 tavaszán házasodott össze. A házasság elején a férfi külföldön dolgozott, ahonnan 2021 őszén költözött haza. Ezek után a házasságuk megromlott, majd 2022 nyarán különköltöztek.

Később a férfi többször is halálosan megfenyegette a nőt, ami miatt távoltartást kért a férjétől. 

A bíróság 2020 szeptemberében elrendelte a távoltartást, de a férfi még aznap átment a nőhöz és szidta, fenyegette. A rendőrök bilincsben vitték el onnan. 

Képünk illusztráció 
Fotó: Police.hu 

A férfi továbbra sem nyugodott bele a történtekbe. Tavaly januárban elment a nő munkahelyére, hogy iratokat kérjen tőle, majd egy rövid vita után elment onnan. Később részegen visszament, az ott lévő vendéget elküldte onnan azzal, hogy „itt most csúnya dolgok fognak történni!”. 

Ezek után elővett egy kést és rátámadt a feleségére, aki kimenekült az utcára. A férfi azonban követte, ellökte, majd legalább háromszor a nyaka felé szúrt a késsel és többször megütötte. 

A gyalogosok siettek a nő segítségére, ők rángatták le róla a férfit. A feleségnek a fején és a kezén lettek 8 napon belül gyógyuló sérülései. 

Az ügyészség emberölés kísérlete és zaklatás miatt emelt vádat a férfit ellen. Az javasolják, hogy a bíróság ítélje 7 év börtönbüntetésre a férfit, ha beismerő vallomást tesz. Az ügyben a Győri Törvényszék fog dönteni - írja az Ügyészség.hu.

Tavaly júliusban egy szigethalmi nő alvó férjével végzett, mert féltékeny volt rá. Több év házasság után egy nő és egy férfi között a veszekedések szinte mindennaposak voltak, akik emiatt rendszeresen italoztak. Az egy vita tavaly nyáron azonban elfajult és a nő mellkason szúrta férjét, aki éppen aludt, de a szúrás miatt felébredt és kirohant a házból, majd a szomszédaitól kért segítséget, akik hívták a mentőket és a rendőrséget is. 

Egy demecseri nő és férje között is elfajult a vita és az asszony gyerekei előtt gyilkolta meg a férjét. Budapesten egy holland nő féltékenységből szúrta le párját egy bérlakásban, ugyanis a nő azt sejtette a férfi megcsalja őt.

Június elején egy férfi felhívta a volt feleségét, hogy elutazik Beloianniszba, ahol meg fogja késelni őt. A férfi ezután be is váltotta az ígéretét.

 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről