Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

A gyerekeire gyújtotta a házat egy hajdúböszörményi nő

Vágólapra másolva!
A nő tudta, hogy a gyerekei a házban vannak.
Vágólapra másolva!

Az 52 éves nő tavaly, szeptember 1-jén reggel szándékosan felgyújtotta a hajdúböszörményi családi házukat. 

Jól tudta, hogy a gyerekei is a házban voltak. A tűzben a 19 éves lánya és a 25 éves fia is megsérült. 

A rendőrök őrizetbe vették a nőt és javasolták a letartóztatását, amit a bíróság szeptember 4-én elrendelt. 

Fotó: Police.hu 

Mostanra az ügyben emberölési kísérlet miatt indított nyomozást a rendőrök befejezték, az iratokat pedig elküldték az ügyészségre. 

Ahogy korábban megírtuk, egy győri férfinak megromlott a házassága a feleségével, ezért különköltöztek. Ezek után a férfi többször fenyegette a nőt, ezért távoltartást rendelt el ellene a bíróság. Azonban ez sem zavarta a férfit, késsel támadt rá a nőre, meg akarta ölni. 

Egy demecseri nő és férje között is elfajult a vita és az asszony gyerekei előtt gyilkolta meg a férjét. Budapesten egy holland nő féltékenységből szúrta le párját egy bérlakásban, ugyanis a nő azt sejtette a férfi megcsalja őt.

Június elején egy férfi felhívta a volt feleségét, hogy elutazik Beloianniszba, ahol meg fogja késelni őt. A férfi ezután be is váltotta az ígéretét.

Egy negyvenes éveiben járó férfi egy céget vezetett feleségével. A párnak több alkalmazottja is volt és egyikükről a férfi azt gondolta, hogy vele csalja a felesége. Ezért mindkettőjüket behívta az irodájába, de a nő és a munkás is tagadta a viszonyt. Ekkor a férfi dühös lett és haza küldte az alkalmazottját, majd néhány perc múlva lelocsolta benzinnel és fel akarta gyújtani.

A kutyákat megsajnálta, ezért azokat magával vitte a férfi, aki fel akarta robbantani a volt barátnőjét Nyírbogáton, azután, hogy a barátnője szakított vele, mert ivott. Először a gázcsövet lyukasztotta ki, hogy a ház felrobbanjon, de nem járt sikerrel. Másnap pedig kinyitotta a gázcsapot, de a nő ezt is észrevette.Volt párja kilenc év börtönbüntetést kapott, ami után fellebbezett arra hivatkozva hogy a kutyák rágták ki a gázcsövet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről