Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Hodálik Pál: Szarvas töretlen fejlődéséért támogassa a Fidesz-KDNP csapatát!

Hodálik Pál
Vágólapra másolva!
Szavazásra buzdítva és egy-egy beszélgetés erejéig keresték fel a Fidesz szarvasi képviselőjelöltjei, Hodálik Pál, a kormánypárt polgármesterjelöltje, valamint Dankó Béla országyűlési képviselő a szarvasiakat.
Vágólapra másolva!

Egész héten járták Szarvast, és találkoztak a lakossággal a Fidesz helyi jelöltjei és országgyűlési képviselője. Dankó Béla, Hodálik Pál és a kormánypárt képviselőjelöltjei – köztük például Farkas Tamás és dr. Bartolák Csaba – több szarvasi lakost felkerestek személyesen, és a szavazásra buzdításuk mellett beszélgetésre is volt alkalmuk velük. 

A szarvasiak örömmel fogadták a megkereséseket, hiszen így közelebbről is megismerték a jelöltjeiket, és szót ejthettek a város ügyeiről, a jövőben szükséges fejlesztésekről. De arról is beszélgettek, hogy miért jó Szarvason élni.

 

Mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje, de a győzelemért még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség - mondta Orbán Viktor néhány napja. Ma a Fidesz ötvenezer aktivistája egy nap alatt egymillió embert fog személyesen felkeresni és a választásra buzdítani. Az Egymillió Találkozás Napján a mozgósításban Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről