Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

A puskapor szaga a fronton vagy a húsleves illata a vasárnapi családi ebédnél? - ez a választás tétje a legsikeresebb influenszerek szerint

Békemenet, Békemenet2024, tizedik Békemenet, 2024.06.01, Budapest,
Fotó: Mirkó István - Magyar Nemzet
Vágólapra másolva!
Soha nem látott fontosságú választás zajlik most vasárnap. Szavazatunkkal arról dönthetünk, hogy a háborút vagy a békét választjuk. Az európai polgárok most először dönthetnek a tűzszünet és a béke vagy a harmadik világháború kirobbantása mellett. Számos jobboldali, konzervatív véleményvezér hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán a szavazás tétjére. Tekintse meg, mit mondanak!
Vágólapra másolva!

Sorsdöntő választás zajlik ma. Az európai népek és emberek először dönthetnek arról, hogy háború vagy béke. Az eszkalációs folyamatokat figyelembe véve rendkívül fontos, hogy minél többen hallassuk a hangunkat és menjünk el szavazni.

Választások2024, önkormányzati választás, európai parlamenti, választás, szavazás, Budapest, 2024. 06. 09.,
Fontos, hogy mindannyian ott legyünk! Fotó:  Ladóczki Balázs - Origo

 Fontos, hogy minél több ismerősünket, barátunkat és családtagunkat elvigyük szavazni. A különböző véleményvezérek is erre bíztatnak mindenkit, hogy menjünk el szavazni!

Bohár Dániel szerint hatalmas tétje van a választásnak, ugyanis a háborúról és a békéről dönthetünk a most vasárnapi választáson.

A puskapor szaga a fronton vagy a húsleveles illata a vasárnapi családi ebédnél? Én az utóbbira szavazok! Június 9-én csak a béke!

– írja közösségi oldalán Bohár.

A puskapor szaga a fronton vagy a húsleveles illata a vasárnapi családi ebédnél? 🗳️Én az utóbbira szavazok! 🕊️Június 9-én csak a béke!

Posted by Bohár Dániel - Riporter on Friday, June 7, 2024

Bohár Dániel a Facebookjára feltöltött videójában elmondta, hogy ő a békére szavazott, azonban ehhez ő kevés, ezért pedig minél többen el kell mennük szavazni, hogy megmutassuk a békepárti tábor hatalmas erejét.

A jobboldali véleményvezér a szavazásról is tett közzé fotót, ahol a feleségével látható amint leadják a szavazatukat a béke mellett.

A fiunkért, a családunkért, egymásért, a hazáért! A békére szavaztunk!

– fűzte a bejegyzéséhez Bohár.

Egy bejegyzésében szól arról is, hogy aki a dollárbalodalra szavaz, az tulajdonképpen a háborúra szavaz a mai napon, akik az eszkalációban érdekeltek.

Apáti Bence, a kozervatív véleményvezért arról írt, hogy a választás megnyeréséhez mindenkire szükség van, ezért pedig mindenkinek el kell mennie szavazni.

Mindenkire szükség van, úgyhogy nyomás szavazni, ha te is békét akarsz, és látni akarod, ahogyan zokog a dollárpropaganda, meg Petike

– írta közösségi oldalán Apáti. 

Apáti is megosztott egy videót a szavazás után, ahol kihangsúlyozta, hogy még soha nem volt ekkora a tét. Mint ismertette, a nyugati politikusok és a dollárbaloldal háborús eszkalációt akar. Magyar Péterről szólva elmondta, hogy ők szintén fegyvereket küldenének két idegen ország háborújába, amihez nekünk semmi közünk sincs.

Egy következő bejegyzésében arról is szólt Apáti, hogy a Soros-lista helyett ő a béke listáját választotta.

Én a Soros-lista helyett inkább a béke-listát választom!

– írta. 

Rálay Philip, kommunikációs és médiaszakember, producer is szavazásra buzdít mindenkit. Ő is ismertette, hogy a jelenlegi háborús pszichózisban minden egyes szavazat számít.

Együtt ERŐ vagyunk! Minden egyes szavazat számít! Csak a BÉKE, csak a FIDESZ!

– fűzte hozzá a békemenetről megosztott fotójához.

Rákay szólt a budapesti választás tétjéről is, arról, hogy a fővárosiak lehetőséget kaptak arra, hogy elzavarják a teljesen tehetségtelen, alkalmatlan és korrupt Karácsony Gergelyt.

Budapestiek! Itt a ragyogó alkalom, hogy együtt végre elkergessük hasznavehetetlen, hiperpasszív GELGELYT! Minden szavazóhelyiségben lesznek majd NAGY LÁDIKÁK, azokba dobjuk be szépen a voksainkat! Főpolgármesterként Vitézy Dávid, listán pedig a Szentkirályi Alexandra vezette csapat a tökéletes választás!

– írja Rákay a szavazás tétjéről.

Engedjük, hogy GELGELY holnaptól még később ébredhessen, és naphosszat posztolhasson a méhlegelőkről! (Nyugi, Gelgely! Az ismeretlen eredetű kampánypénzek, a Lánchíd-mutyi és az elmúlt öt év egyéb vállalhatatlan ügyei miatt bőven lesz még alkalmad áldozati pózba vágni magadat!)

– tette hozzá.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője szintén közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a szavazás fontosságára.

Eljött a nap! Menjünk el szavazni! A tét óriási: háború vagy béke!

– írta közösségi oldalán Deák. 

Deák szólt Európa sorsáról is. Szerinte egy szavazaton is múlhat ez. A véleményvezér és politológus egy fotót is megosztott a szavazásról a közösségi oldalán. 

Csak egy szavazat, de Európa sorsa is múlhat rajta. Irány szavazni, csak a béke!

– hívta fel a figyelmet.

A szavazás után Deák Dániel is megoszott egy videót, melyben a választás tétjéről és a dollárbaloldal háborúpártiságáról is szól.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről