Így pimaszkodik az interneten a körözött TikTok-celeb, aki Tasnádi Péter gáláján futott be - videó

Vágólapra másolva!
Tasnádi Péter a magyar alvilág egyik legismertebb alakja, aki összesen 16 évet ült börtönben, súlyos testi sértés, zsarolás és emberölés kísérlete miatt. Később különböző küzdősportokban kezdett el meccseket szervezni, köztük a I. Simon Revans gálához is köze volt, ahol egy ismert TikTokerrel is együtt dolgozott, akiről később kiderült, hogy körözi a rendőrség. Tasnádi embere ezután menekülni kezdett, menekülés közben azonban szakított időt, hogy feltöltsön egy videót a TikTok oldalára, ahol kínosan magyarázza, miért szökött el.
Vágólapra másolva!

Tavaly december 16-án rendezték meg az I.Simon Revans Gálát a Budapest Papp László Arénában, ahol rengeteg bokszoló vett részt, köztük egy ismert hazai influenszer is, akit a legtöbben csak Tobak néven ismernek. Tobak a gálán Sándor Bandival versenyzett, aki hamar legyőzte a fiatal TikTok sztárt.

Tobak Patrikot a bűnöző Tasnádi Péter kérte fel, hogy részt vegyen a gálán.

Az influenszert december óta több helyre is hívták bokszolni, május 18-án, szombaton Székesfehérváron lett volna jelenése,

 azonban Tobakról kiderült, hogy elfogatóparancs van ellen érvényben, testi sértés miatt.

Emiatt az eseményt ugyan megtartották, de Tobak helyett egy másik bokszoló versenyzett az influenszer ellenfelével. A szervezők egy Facebook posztban tájékoztatták a nézőket a programváltozásról, amiben azt írták, hogy elhatárolódnak a nem korrekt magatartástól és a cirkusztól.

Tobak Patrik a mai napig szerepel a rendőrség körözési listáján, azonban úgy tűnik ez a férfit egyáltalán nem zavarja. 

Sőt, ahelyett, hogy felelősséget vállalt volna a bűncselekményei miatt, menekülni kezdett. 

Tobak Patrik, boksz, Tasnádi Péter
Fotó: Police.hu

Erről egy TikTok videóban számolt be a követőinek. A férfi kínosan magyarázza, hogy miért nem vonult még be a börtönbe. 

A szökésben lévő bűnöző már három országban és hét városban járt, hogy megússza  a büntetését.

Ezután pedig hozzátette, hogy minden el van tervezve és jövő január elsején börtönbe megy. A férfi 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, és jó magaviselet miatt sem szabadulhat idő előtt, ugyanis a kedvezményét már elvesztette. 

Rólam annyit, hogy minden rendben. Most vagyok az eddigi legjobb formámban és boldog vagyok, de természetesen stresszes ez az élet. 

- mondta a rendőrség elől menekülő Tobak Patrik. 

Tasnádi Péter rengetegszer ül börtönben, 1992-ben indult ellene az első nyomozás. Elkapták az azóta már kivégzett Prisztás Józsefet és Döcher Györgyöt, mellettük L. Pétert, Haris Sándort, Cs. Attilát és Sz. Lajost, de Tasnádi akkor megúszta egy kétéves börtönbüntetéssel, amit három évre felfüggesztettek.
Hasonló vádak miatt fogták el 1999-ben is, de akkor már tényleg azt gondolta magáról, hogy keresztapa, mert létrehozott egy bűnszervezetet és adócsalásban is részt vett.
2006-ban újabb eljárás indult ellene. Azzal vádolták, hogy meg akarta öletni volt feleségét és annak új élettársát, úgy, hogy a börtönből szervezkedett.
2019-ben pedig orgazdaság és okirat-hamisítás miatt állt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon bírája előtt. Tasnádit a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) feljelentése alapján 2017 márciusában vette őrizetbe a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Budapesti Nyomozó Ügyészség.
A volt maffiavezért, Tasnádi Pétert legutóbb 2021-ben fogták el két tárásával együtt csoportosan elkövetett önbíráskodás miatt. A gyanú szerint egy jászsági, válófélben lévő férfi kérésére követték el a bűncselekményt. A feladat az volt, hogy érjék el, hogy a feleség bérleti díjat fizetessen a férje tulajdonában lévő egyik helyiségért. Tasnádi Pétert megint őrizetbe vették.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről