A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Látványos videó, így emelték ki a gyerekekkel felboruló buszt az árokból

Vágólapra másolva!
Árokba borult egy gyerekeket szállító busz szerdán délelőtt Kőszeg és Horvátzsidány között. Az MT értesülése szerint a balesetben hatan könnyebben megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. A katasztrófavédelem közösségi oldalára feltöltött videó szerint már elkezdték csörlővel kihúzni a járművet, de még tartanak a helyszíni munkák.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, árokba borult egy gyerekeket szállító autóbusz szerdán délelőtt Kőszeg és Horvátzsidány között. A jármű egy balra ívelő kanyar után letért az útról a felázott szűk padkára, ahonnét a sofőr már nem tudott visszakormányozni az útra - írta a Magyar Nemzet.

Összesen hat gyerekeket kellett a mentőknek kisebb sérülésekkel a szombathelyi kórházba szállítani, mindenkit megvizsgáltak a helyszínen.

Árokba borult egy gyerekeket szállító autóbusz szerdán délelőtt Kőszeg és Horvátzsidány között
Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság / Facebook

A Vaol információi szerint a buszon 8-9 éves gyerekek utaztak, akik osztálykirándulásra tartottak Fertőrákosról Kőszegre a kísérőikkel. 

A katasztrófavédelem közösségi oldalára feltöltött videó szerint már elkezdték csörlővel kihúzni a járművet, még tartanak a helyszíni munkák. A kőszegi önkormányzati és a szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak ki, a mentők és a rendőrség is a baleset helyszínén dolgozik.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!