Menczer Tamás: Manfred Weber büntetni akarja Magyarországot - videó

Manfred Weber, Magyar Péter
Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP
Vágólapra másolva!
Vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat, büntetni akarnak bennünket. Nem Orbán Viktort vagy a Fideszt, hanem az egész országot. Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője ilyen. És ezt a saját szájával el is mondta - mondta közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!

A Néppárt elnöke száját korábban a következő gondolatok hagyták el:

Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikkes jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen.”

Menczer Tamás rámutatott, hogy "Manfred Weber szerint tehát nem Orbán Viktor a probléma, nem a Fidesz a probléma, Magyarország a probléma. Manfred Weber szerint mi, magyarok jelentjük a problémát".

A kommunikációs igazgató szerint azért akarja a magyarokat megbüntetni, mert 

mi nemet mondunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára. 

Ezzel szemben Manfred Weber egy háborúpárti, bevándorláspárti és LMBTQ-párti politikus - tette hozzá.

A kormánypárti politikus emlékeztetett továbbá, hogy Magyar Péter, a legújabb baloldali figura őhozzá csatlakozott az Európai Néppártba. 

De akárhányan vonulnak fel a túloldalon, akármekkora a háborúpárti, bevándorláspárti nyomás, mi mindig minden erőnkkel azért küzdünk, hogy meg tudjuk óvni, meg tudjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát.

- jelentette ki. 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről