Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Szatmáry Kristóf az Origónak: Fontos, hogy minél több békepárti képviselőt küldjünk Brüsszelbe!

Vágólapra másolva!
Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő az Origónak adott interjúban elmondta, hogy szerinte holnap az emberek óriási többséggel fognak állást foglalni a béke mellett. Hozzátette, hogy fontos, hogy minél több békepárti képviselőt küldjünk Brüsszelbe.
Vágólapra másolva!

Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő az Origónak adott interjúban az Egymillió Találkozás Napja kapcsán elmondta, hogy Budapest XVI. kerületében nagyon kitettek magukért a támogatóik, körülbelül 13 ezer aláírást gyűjtöttek. Személyesen és telefonon az elmúlt hetekben és ma 15-16 ezer embert szólítottak meg, és még holnap a terveik szerint 8 ezer főt fognak szavazásra bíztatni. 

A képviselő elmondta, hogy több mint 15 éve vezeti a kerületet sikeresen Kovács Péter polgármester, és az ott élők látják, mennyit fejlődött a kerület, és bízik benne, hogy a munkát tovább tudják folytatni. Szathmáry beszélt arról is, hogy 

akárkivel beszéltek Budapesten, a budapestiek elégedetlenek a mostani baloldali városvezetéssel, és Szentkirályi Alexandra elállásával a pártpolitikát félretéve annak engedett utat, hogy véget lehessen vetni a semmittevő Karácsony-korszaknak. 

Szatmáry azt is elmondta, hogy szerinte holnap az emberek óriási többséggel fognak állást foglalni a béke mellett. Hozzátette, hogy fontos, hogy minél több békepárti képviselőt küldjünk Brüsszelbe.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről