Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Bizonyítékunk van rá, hogy Trippon Norbert volt az újpesti korrupciós hálózat szervezője!

Vágólapra másolva!
Eddig is erős volt a gyanú, hogy a baloldal újpesti polgármester-jelöltje szervezője volt annak a korrupciós hálózatnak, amelynek keretében az újpestiek pénzéből újíthatták fel a Trippon-család házát a SZIN-KER busás megbízásaiért cserébe, de most a birtokunkba jutott dokumentum minden kétséget kizáróan bizonyítja ezt.
Vágólapra másolva!

Ugyanis a semmilyen munkát nem végző Motingatlan és L. Anita (Trippon felesége) közötti szerződés tervezetét, Trippon Norbert városházi beosztottja, Borbíró Zoltán véglegesítette.

 
 

Borbíró Zoltán, Trippon Norbert, mint gazdasági alpolgármester alá tartozó, Újpesti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság projektmenedzsere. Vagyis egy olyan személy, akinek az újpestiek vagyonának kezelése lett volna a feladata, és semmilyen köze nem lehetett volna Trippon Norbert magánügyletéhez, házának felújításához.

Ez is azt mutatja, hogy 

egy olyan korrupciós hálózat épülhetett ki Budapesten és azon belül Újpesten is, amely egyrészt állt a visszaosztó SZIN-KER Zrt-ből, a helyette rendszeresen számlázó Motingatlan-ból és a SZIN-KER-t rendszeres megbízásokkal ellátó, DK-s politikusokból és mögöttük lévő háttéremberekből, mint Trippon Norbert.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről