A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A kutyái miatt verte meg brutálisan az ismerősét egy kiskunhalasi férfi

Vágólapra másolva!
Egy kiskunhalasi férfit mindig megugatták az ismerőse kutyái, amikor hazafelé sétált, emiatt ideges lett. Az egyik alkalommal, amikor a kutyák megint megugatták a férfit, szidni kezdte az ismerőst is. Erre a férfi kiment az utcára, ahol összeverekedtek. A férfi életveszélyesen megverte az ismerősét.
Vágólapra másolva!

A férfi hazafelé menet rendszeresen elsétált az ismerős háza előtt, ahol két kistestű kutya is volt. A kutyák a drótkerítés alatt kibújva rendszeresen megugatták a férfit. Mivel az ismerős nem állandóan lakott a házban. A férfi rendszeresen szidta őt a szomszédjának. 

kutyatámadásillusztráció
Képünk illusztráció!
Fotó: ROBERT ENRIQUEZ/Shutterstock

Tavaly októberben az ismerős a szomszédjával együtt pakoltak a házánál, emiatt nyitva maradt a kapu. A kutyák kimentetek az útra, ahol megint megugatták a férfit, aki ezért hangosan szidta és fenyegette a gazdájukat, hogy felakasztja őt is a kutyákkal együtt. Ezt meghallva az ismerős kiment az utcára, egy hoki ütővel, hogy azzal visszaterelje a kutyákat. 

Vitatkozni kezdtek egymással, majd az ismerős a férfi felé ütött az ütővel. A férfi erre ellökte, majd két percen keresztül folyamatosan ütötte és többször meg is rúgta. 

Az ismerősnek életveszélyes sérülései lettek. 

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre. 

Ahogyan korábban megírtuk, egy fiatal férfi néhány évvel ezelőtt házibuliban verekedett össze kiskorú barátjával, mert az részegen heccelni kezdte őt. A férfi ezért ököllel arcon ütötte a gyereket, olyan erővel, hogy a fiú hátradőlt. A férfi azonban nem érte be ennyivel, még többször mellkason ütötte a kamaszt. A fiú lépe megrepedt, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Egy borsodi férfi pedig februárban brutálisan megverte ismerősét kocsmából hazafelé menet, mert beszélni akart vele, de az nem figyelt rá. Egy férfi pedig azért emelt kezet barátjára Létavértesen, mert az nem akart vele inni, hiszen másnap kórházi kezelésre kellett mennie. Egy hajdúsámsoni férfi pedig azért támadt barátjára, mert azu véletlenül összetört egy tükröt a lakásán. Siófok egyik szórakozóhelyén bulizott egy férfi és a testvére. Mindketten rátámadtak a biztonsági őrökre, amit akkor sem fejeztek be, amikor kivezették őket a bárból. 2022 nyarán egy társaság összeveszett az egyik egyik siófoki szórakozóhely dolgozóival és összeverekedtek. Ezek után a társaság elment onnan, de a Petőfi sétányon dolgozó biztonsági őrök ezt megtudták, és megkeresték a társaságot. Amikor utolérték őket szidni és köpködni kezdték őket, majd a társaság egyik tagját ellökték és megütötték. Ezek után, a rendőrök megérkezése előtt elmenekültek. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!