Így készítsünk ropogós csirkecombot air fryerben

Vágólapra másolva!
A Mindmegette legolvasottabb cikkei közül válogatva megtudhatja, hogyam kell friss és ropogós csirkecombot készíteni air fryerben, hogyan aludjunk a kánikulában, és miért kell figyelni a pincérek testbeszédét, ha nyaraláson egy ismeretlen étteremben vacsorázunk.
Vágólapra másolva!

Az air fryerben szinte bármi könnyen megsüthető, akár halat, szendvicset, zöldséget vagy húst. A csirkecomb is nagyon finom ebben elkészítve. Nem kell más hozzá, csak bekapcsolni a sütőt, befűszerezni a húst és a kosárba tenni, majd beállítani az időt. A receptet és a trükköt itt olvashatja. 

sült csirkecomb
Képünk illusztráció 
Fotó: Elena Veselova / Shutterstock

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás nagyon fontos az egészséghez és a jó közérzethez, azonban a jelenlegi kánikulában ezt nehezen lehet elérni. Ahol mindig meleg van, ott remek megoldásokat találtak ki, például Egyiptomban is megvan a maguk módszere, hogy megkönnyítsék az alvást. 

Sokkal könnyebben megy az alvás, ha nyirkos lepedővel takarózol.

Persze a szövet viszonylag gyorsan megszárad, de addigra már mélyen aludni fogsz, és nagymértékben csökken annak a veszélye, hogy a meleg miatt felébredsz. 

További tippeket a Mindmegette oldalán olvashat. 

Vannak olyan jelzések, amik már előre elárulják, hogy a kiválasztott étterem jó lesz vagy sem. Ilyen például a koszos környezett, a sok matrica és plakát, amik nem szoktak jót jelenteni. A sok negatív komment is árulkodó lehet, de ha nincs nálunk telefon, akkor is kideríthetjük, milyen az étterem. Itt elolvashatja, hogyan. 

Nagyon bosszantó, amikor a légy rászáll az ételünkre, de néha már az is, ha csak meghalljuk a hangját. 

A légy csak folyékony táplálékot képes fogyasztani, ezért a szilárdat élelmiszereket a nyálával, vagy hányadékával hígítja fel.

A kórokozó mikrobák átjutnak az emésztőcsatornáján, így tovább viszi a fertőzést. Az emberek többsége ezért irtózik attól, hogy megegye azt az ételt, amire korábban rászállt egy légy.  Itt megtudhatja, hogyan védekezzen ellenük. 

A hőségben a legjobban a víz oltja a szomjunkat, de azért még ezen kívül is van pár ital, ami alkalmas erre. Sokak szerint a házi limonádék is ide tartoznak, de ez nem így van. Ide kattintva megtudhatja, hogy miért nem. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről