Kislányt kényszerített prostitúcióra egy pápai férfi

Vágólapra másolva!
Januárban egy kiskorú lányt fogadott be a házába egy fiatal pápai férfi, akit később arra kényszerített, hogy pénzért szexeljen férfiakkal. Majd később hirdetéseket is töltött fel a lányról, hogy még több kuncsaftot szerezzen neki.
Vágólapra másolva!

Egy 22 éves pápai férfi januárban befogadott a házába egy 17 éves lányt, majd rábeszélte, hogy pénzért szexeljen ismeretlen férfiakkal. A férfi, azért, hogy a lány minél több pénzt keressen a szexszel, még az internetes szexoldalra is feltöltött egy hirdetést. 

A férfi még arról is gondoskodott, hogy leszervezze a találkozókat. 

Miután a lány elvégezte a munkát, a szexért kapott pénzt elvette tőle a férfi. 

A rendőrök a férfit őrizetbe vették, kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását gyermekporstitúció kihasználása miatt. 

prostituált
Képünk illusztráció 
Fotó: Shutterstock

Egy salgótarjáni férfi az ismerőse salgótarjáni házában fogva tartott egy nőt és arra kényszerítette, hogy idegenekkel szexeljen pénzért. Tisztálkodási lehetőséget nem biztosított neki, enni pedig csak egyszer adott neki egy nap. Az ismerős tudott róla, hogy a férfi a házában fogva tart egy nőt, ennek ellenére nem szólt a rendőröknek. 

Egy magyar nő, az élettársa és a férfi anyja egy kiszolgáltatott helyzetű, gondokság alatt álló nőt dolgoztatott prostituáltként. A pénzét elvették és magukra költötték.

Csibrákon fogtak el a rendőrök egy német családot, akiket köröztek a hatóságok. A szülőket emberkereskedelem és személyi szabadság megsértése miatt körözték a német rendőrök. 

Egy 15 éves lányt a nagyszülei nevelték vidéken, de Budapesten tanult ezért kollégista volt. Beleszeretett egy 18 éves férfiba, aki közös jövőt ígért neki, ehhez viszont arra kérte a lányt, hogy prostituáltként dolgozzon. Ebben segített neki az unokatestvére és annak élettársa is. A lányról lenge ruhában csinált fotót a férfi, ebben segített neki az unokatestvére és annak párja is. Ezeket a képeket fel akarták tölteni az internetre, hogy hirdessenek szexuális szolgáltatásokat, de ez nem sikerült nekik, ezért leküldték a lányt az utcára, hogy dolgozzon. Azon az éjszakán egy kuncsaftja volt a lánynak, aki 6 ezer forintot fizetett neki. Ezt a pénzt oda kellett adnia a férfinak. Másnap már feladtak egy hirdetést, de nem a kislányról készült képeket töltötték fel, hanem az unokatestvér élettársáét. A hirdetésre jelentkező férfi 20 ezer forintot fizetett a szexért.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről