Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Gyógyszercsempészeket fogtak a határőrök Röszkénél - videó

Vágólapra másolva!
A NAV munkatársai komódokba rejtett gyógyszereket foglaltak le a röszkei határátkelőnél. Hiába barikádozta el a montenegrói sofőr és szerb utasa a két kisszekrényt, nem tudták megtéveszteni a röntgengépet kezelő pénzügyőrt.
Vágólapra másolva!

Tükörborítású komódokba rejtett nyugtatót találtak egy montenegrói rendszámú kisteherautóban a NAV munkatársai a röszkei határátkelőnél.

Hiába barikádozta el a montenegrói sofőr és szerb utasa a két kisszekrényt, nem tudták megtéveszteni a röntgengépet kezelő pénzügyőrt.

A röntgenfelvételen látható eltérő színárnyalatok miatt tételesen átvizsgálták az autó rakterében lévő komódokat, amelyek belső részéből több mint 21 ezer levél nyugtató került elő. A határkirendeltség munkatársai a külföldi állampolgárokkal szemben a Szegedi Rendőrkapitányságnál tettek feljelentést gyógyszerhamisítás gyanúja miatt.

Néhány hete arról számoltunk be, hogy több kilogramm drogot akart Magyarországra csempészni egy koszovói férfi, ő is Röszkénél bukott le. Korábban cikket közöltünk arról is, hogy rekordmennyiségű kokaint foglaltak le a hatóság szakemberei Németországban. Arról is írtunk, hogy váratlan fordulat történt a drogos öltöztető, Herczeg Zoltán ügyében, az elsőrendű vádlott azt állítja, hogy Herczeg Zoltántól vásárolta a drogot. Mint ismert, Herczegre és egy társára még 2022. október 21-én csaptak le a rendőrök, miután felmerült, hogy kábítószerrel kereskedhettek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről