A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Piros lámpánál volt lövöldözés Miskolcon

Vágólapra másolva!
Két autós egy közlekedési helyzet miatt veszett össze Miskolcon, majd az egyik piros lámpánál megálltak egymás mellett. Ekkor az egyik férfi kiszállt, és beköpött a másik kocsiba. Erre válaszul a másik férfi is kiszállt az autóból, elővette a fegyverét és rálőtt.
Vágólapra másolva!

A férfi férfi tavaly, június elején délelőtt, Miskolcon az egyik áruház parkolójának kijáratánál egy közlekedési szituációban összevesztek egymással. Amikor az egymás melletti sávban haladtak, akkor is folytatták a vitát, lehúzott ablakon keresztül szidták egymást. Az egyik kereszteződésben a lámpa pirosra váltott, ezért megálltak. 

Ekkor az egyik férfi kiszállt a kocsijából, odament a másikhoz és beköpött az autóba. 

rendőrség, rendőrautó, illusztráció
Képünk illusztráció!
Fotó: Csudai Sándor - Origo / Csudai Sándor - Origo

Emiatt a másik férfi ideges lett, szintén kiszállt az autóból és kiabált az autójába visszaülő férfival. Erre ő úgy reagált, hogy a vezetőülés mögötti tárolóból elővette a gázfegyverét, és rálőtt a kocsi „A” oszlopára. A lövéstől a kocsi mellett álló férfi megijedt, megrúgta a lövöldöző férfi kocsiját, majd megpróbálta kicsavarni a kezéből a fegyvert de nem sikerült neki. A vitának az vetett véget, hogy a lámpa zöldre váltott és mindketten elindultak. 

Az ügyészség azt javasolja, hogy a lövöldöző férfit ítélte a bíróság közmunkára, a másik férfit pedig pénzbüntetésre. 

Korábban megírtuk, hogy egy 45 éves férfi légpuskával lőtt egy lakóház erkélyéről a játszótéren játszó gyerekekre a szlovákiai Zólyom városában.A lövöldözésben egy fiú sérült meg, őt kórházba vitték. 

Március 20-án egy férfi tett bejelentést a rendőrségen, miszerint fia betörte a házuk egyik ablakát, majd a lakásban azzal fenyegette az apját, hogy öngyilkos lesz. Ezért a rendőrséggel együtt a mentők is a házhoz mentek. Az őrjöngő férfit a rendőrök felszólították, hogy jöjjön ki a lakásból, azonban a férfi ezt nem tette meg, és a korábban betört ablakon keresztül egy gázpisztollyal rálőtt a rendőrökre és a mentősökre, akik tőle alig pár méterre álltak.

Júniusban egy testvérpár és az ismerősük vitatkozott össze Debrecenben, majd a vita hevében az ismerős elővett egy fegyvert és lövöldözni kezdett. A rendőrök a helyszínen elfogták.

Áprilisban több lövést is lehetett hallani Budapest XIII. kerületben. A rendőrség később megnyugtatta az ott élőket, ugyanis a Hajógyári-szigeten filmet forgattak, ezért lehetett lövéseket hallani. 



 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!