A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Magyar aludobozos víz nyert nemzetközi díjat

Vágólapra másolva!
Meghódította a szakmai zsűrit Eva Mendes kedvenc vize.
Vágólapra másolva!

A magyar FloeWater aludobozos vize hatalmas nemzetközi sikert aratott, megszerezve a rangos Monde Selection aranyérmet. Ez az innovatív termék, amely idén került a piacra, máris szakmai elismerésben részesült, ezzel bizonyítva kiválóságát a neves élelmiszer-minősítő intézet szakértői előtt.

A 1961 óta működő Monde Selection, a világ egyik legismertebb szakmai minősítő intézete, minden évben díjazza a legkiválóbb élelmiszereket, vizeket és üdítőitalokat. A bécsi Hofburg Palotában tartott díjátadó ünnepség előtt több mint 80 független szakértő – köztük vízsommelierek, élelmiszer-tudományi szakemberek és vegyészmérnökök – értékelték a versenyben részt vevő termékeket.

Magyar aludobozos víz nyert nemzetközi díjat.
Fotó: Tények

A FloeWater kiváló eredményeket ért el a szigorú teszteken, amelyek az íz, illat, utóíz, szájérzet, csomagolás és tudományos elemzés szempontjait is vizsgálták.

Ez az elismerés azt mutatja, hogy helyes úton haladunk, és továbbra is elkötelezettek vagyunk a minőség és a fenntarthatóság mellett. Az aranyérem egyértelmű bizonyíték arra, hogy az aludobozos FloeWater kristálytiszta vize kivételes minőséget képvisel, amit a fogyasztók mellett a szakma meghatározó szereplői is elismernek

– mondta Popovics Adrienn, a HELL marketingigazgatója.

Eva Mendes is FloeWater-rajongó

A FloeWater különleges alumíniumdobozos vize nem csak a szakértőket, hanem a hírességeket is elbűvölte. Az amerikai filmsztár, Eva Mendes lett a FloeWater új arca, aki azonnal igent mondott a magyar víz képviseletére. Mendes, aki közismerten odafigyel az egészségére és a környezetvédelemre, tökéletesen illeszkedik a márka értékeihez, ezzel tovább növelve annak vonzerejét a fogyasztók körében.

Forradalmi újdonság

Az ultraszűrt FloeWater alumíniumdobozos ivóvíz nemcsak ásványi anyagokban gazdag (300 mg/L), hanem különösen tiszta is. A világ egyik legfejlettebb ultraszűrési technológiájának köszönhetően számos szennyező anyag tekintetében jelentősen alatta marad a jogszabályi előírások határértékeinek; például az arzén, ólom, nitrit és nitrát esetében átlagosan 30-szor tisztább a megengedett határértékeknél.

Mielőtt dobozba kerülne, a FloeWater két különleges rétegen is áthalad: kvarckristályokon és aqeeq-köveken.

Az alumínium végtelenszer újrahasznosítható minőségromlás nélkül, és kiváló hővezető képességének köszönhetően az aludobozban lévő italok gyorsabban lehűlnek. Így a fogyasztók hamarabb élvezhetik a hideg italt, legyen szó a 250 ml-es vagy az 500 ml-es szénsavas és szénsavmentes változatokról - írja a Tények.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!